Qeqertarsuaq - Sygeplejerske

 

Højt til himmelen. Faglig udfordring. Oplev dig selv i en anden kultur. Isskosser så store, at man slet ikke forstår det!

Vi kunne blive ved! Kort sagt: Kom til Grønland. Kom til Qeqertarsuaq.

 

Qeqertarsuaq – en by på en ø. Et lille paradis på jord. En del af Region Disko i Grønland.

En ø der også kaldes ”store Ø”. Måske også din kommende ø? Qeqertarsuaq søger en sygeplejerske pr. 15. november 2019 eller efter aftale. En stilling vi synes, at du skal søge.

 

Qeqertarsuaq ligger på Diskoøen i Nordvestgrønland. Der er ca. 870 indbyggere på øen.

Sundhedscenteret har gode fysiske rammer, en vidunderlig udsigt og 17 ansatte, der alle i hverdagen bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Kangerluk – er en lille bygd som ligger på Diskoøen. Denne betjenes også fra Sundhedscenteret.

Diskoøen ligger i Nordvestgrønland.

Qeqertarsuaq har navn efter øen, Disko, hvis grønlandske navn netop er Qeqertarsuaq. Der er vandrestier der fører dig ind i ens frodige bakker. Qeqertarsuaq er den eneste by på den store Disko ø, som er langt fra Grønlands vestkyst. Lyngmarks gletsjeren som er ovenover byen, er det eneste sted i Grønland hvor man kan køre på hundeslæde om sommeren.

Området omkring byen er så frodigt med kvan og andre planter, at der ikke er nogen sammenligning med noget andet sted i Nordgrønland.

I følge en gammel grønlandsk legende så er grunden til den store frodighed midt i Disko Bugten, som ellers er fyldt med isfjelde, at øen kommer hele vejen fra Sydgrønland. To fangere på jagt efter sæler befriede øen i syd og trak den nordpå kun ved hjælp af deres kajakker og enkelt hår fra et spædbarn.

Da de kom til Disko Bugten fik en heks i Ilulissat øje på den frodige ø på vej nordover og fremsagde en trylleformular så øen gik gå på grund og kunne ikke fortsætte og derfor befinder Qeqertarsuaq sig hvor byen er i dag.

 

I hverdagen arbejder vi med værdierne omsorg, tillid, respekt og faglighed. Det gælder både i vores relation til patienterne, men også indbyrdes i personalegruppen. Det har den effekt, at hverdagen derved glider og at vi sammen udfører den opgave det er, at have et Sundhedscenter kørende, til gavn for øens patienter. En opgave vi synes vi lykkes godt med.

Sundhedscenteret i Qeqertarsuaq er yderst velfungerende.

Du tilbydes en arbejdskultur med et højt ambitionsniveau, og hvor der også altid er plads til at tale sammen, når tingene enten går stærkt eller er svære, og hvor der er en god stemning. Alle hjælper hinanden.

 

Så hvis du vil være en del af vores hold, så tilbyder vi til gengæld, en arbejdsplads hvor vi har fokus på:

  • Et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø, så vi alle går glade på arbejde hver dag, så vi med iver kan løse vores kerneopgave, som er at yde en god sygepleje for patienterne.
  • En til tider travl hverdag, hvor fokus er optimal løsning af dagens udfordringer, drift og opgaver.
  • En personalegruppe udover det sædvanlige

 

Vi er et veldrevet og velfungerende lille sundhedscenter, hvor vi varetager mange forskellige opgaver.

Vi har en lille sengeafdeling med plads til 4 patienter (fortrinsvis korte indlæggelser) samt læge-konsultation, sygeplejekonsultation, laboratoriet og røntgen, livsstilsambulatorium, apotek. Desuden akutstue/skadestue.  

Vi samarbejder desuden med alderdomshjemmets personale og de forskellige bo-enheder i byen og med kommunen/andre institutioner.

Som sygeplejerske arbejder du fra kl. 8-16 hverdage og har sammen med den anden sygeplejerske og sundhedsassistenten på skift rådighedsvagt/ tilkaldevagt fra hjemmet udenfor dette tidsrum.

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation (søg her, www.nun.gl)

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format gennem Sundhedsvæsenets rekrutteringssystem

 

Ansøgningsfrist: d. 30. oktober 2019

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved afdelingssygeplejerske Hanne Fogh Sørensen på tlf.nr. (+299) 921211 eller på HFOS@peqqik.gl eller hos ledende regionssygeplejerske Sofie Broberg på tlf. (+299) 894271 eller på e-mail:  sofi@peqqik.gl

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Rikke Agerholm Christensen på tlf. +299 34 46 87 eller på e-mail: RIAC@PEQQIK.GL

 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Ansøgningsfrist: 30. oktober 2019