Qaqortoq - Barselsvikariat for sundhedsassistent

 

Er du interesseret i barselsvikariat som Sundhedsassistent i Sydgrønland? Så kom til Qaqortoq og bliv vores nye kollega.

 

Vores sundhedsassistent går på barsel i december og vi søger hendes afløser. Vi ønsker, at du kan starte d. 1. december 2019 til og med d. 1. september 2020.

Regionssygehuset har plads til 18 patienter og er byens eneste sygehus. Vi har eks. nybagte mødre, psykiatriske, kirurgiske, medicinske og akutte patienter.

Som sundhedsassistent, er du primært ansat i sengeafdelingen, og indgår i skiftende vagter, og påtager dig sammen med de øvrige ansatte, almindelig sengeafdelings patient relaterede opgaver.

Det kan være nødvendigt at hjælpe til i vores lægeklinik ind i mellem.

I dag- og weekend-vagter går du i vagt med sygeplejersker, mens nattevagten varetages sammen med en medhjælper.

 

Vores ønsker til dig

  • At du har en alsidig baggrund fagligt og er nysgerrig på at lære noget nyt
  • At du kan arbejde selvstændig og bevidst om eget ansvarsområde

 

Vi vil tilbyde dig

  • Mulighed for personlig og faglig udvikling
  • Alsidigt arbejde på en sengeafdeling, hvor vi vægter det tværfaglige
  • Gode kollegaer på et lille sygehus, som rummer mange funktioner

 

I regionen, som består af Qaqortoq, Narsaq og Nanortalik by og diverse bygder er der samlet ca. 7000 indbyggere.  Til regionssygehuset, er der tilknyttet 7 bygder, hvorfra regionssygehuset også modtager patienter.

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved ledende regionssygeplejerske Inge K. Pedersen på e-mail ikc@peqqik.gl eller tlf. (+00299) 64 22 11 efter kl. 13 dansk tid.

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Aqqaluk Jørgensen på tlf. +299 34 42 14 eller på e-mail: aqqj@peqqik.gl

 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Ansøgningsfrist: 28. oktober 2019