Nuuk - Farmakonom søges

 

Landsapoteket i Grønland søger pr. 1. december 2019 eller efter aftale en farmakonom til en fast stilling eller vikariat på minimum 1 år.

 

Landsapoteket er placeret i Nuuk på Landshospitalet, Dronning Ingrids Hospital.

Vores dagligdag indeholder varierende opgaver, der ligger tæt op ad arbejdsopgaver på sygehusapoteket.

Som farmakonom har du også typisk tre-fire timers dagligt skrankearbejde, som består i udlevering og rådgivning om medicin efter recept. Det specielle er, at lægemidler er gratis dog undtaget rejsemedicin.

Stillingen indebærer endvidere medicinservice på en til to afdelinger, rådgivning af sygehusets personale, samt forsendelse og modtagelse af lægemidler til og fra resten af landet og Danmark.

Du vil have dine egne ansvarsområder, og vi forventer, at du er en aktive deltager i arbejdspladsens udvikling.

Vi tilbyder en varm og social arbejdsplads med syv kollegaer med fokus på at hjælpe hinanden, da hver arbejdsdag byder på nye udfordringer. Vi giver en solid oplæring med fokus på faglig udvikling, da arbejdsopgaverne højst sandsynligt vil være nye for dig.

 

Der er faste arbejdstider mandag til fredag fra kl. 8-16 uden weekendarbejde; arbejdssproget er dansk.

Vi søger en fagligt stærk farmakonom med ordenssans og mod på at tackle de udfordringer, som findes både i skranken og på sygehuset.

Du skal have gode formidlingsevner og være skarp på den menneskelige kontakt, da vi samarbejder med mennesker i alle fag og i alle mulige relationer. Kendskab til IT er væsentligt, da Apovision, Cosmic og Microsoft pakken er en del af alle dagens arbejdsopgaver.

 

Nuuk en moderne by med et rigt byliv for hele familien med gode faciliteter som caféer, butikker, fritidsklubber, sportsforeninger, skilift, svømmehal, skoler, osv. Og lige udenfor Nuuk ligger den store grønlandske natur i form at et stort fjordsystem med høje fjelde. Søger du et anderledes arbejdsliv i spændende omgivelser, så er stillingen noget for dig.  

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved farmakonom Kathrine Lund Nielsen, tlf.: +299 34 45 99, e-mail: katn@peqqik.gl eller landsapoteker Inge Mortensen tlf.: +299 34 48 71, e-mail: imt@peqqik.gl

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Erik Egede, på tlf. +299 34 46 81, e-mail ereg@peqqik.gl

 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Ansøgningsfrist: 28. oktober 2019