Narsarsuaq - Sundhedsassistent

 

Vil du arbejde et mindre sted hvor din erfaring og faglige kompetencer kommer til gavn for stedets indbyggere?

 

Sygeplejestationen i Narsarsuaq søger en sundhedsassistent fra d. 1. december 2019 i en fast stilling, eller minimum i et 6 måneders vikariat.

Arbejdet på sygeplejestationen ved en lufthavn er alsidigt.

Akutte og opfølgende opgaver som f.eks. vurdering og igangsætning af behandling foregår i samarbejde med lægen på Narsaq sygehus, som der er et tæt samarbejde med.

Du vil være eneansat på sygeplejestationen og vil have samarbejde med regionssygehuset i Qaqortoq, udover Narsaq sundhedscenter.

Derfor vil du under introduktionsperioden, i forbindelse med en fastansættelse, være begge steder.

Ved en fastansættelse, skal du påregne at komme ind på regionssygehuset hvert halve år i en periode på 14 dage, så vi hele tiden sikrer et godt samarbejde.

 

Vi søger en sundhedsassistent

  • Med en erfaring inden for skadestue og som kender til de grønlandske forhold
  • Der kan lide, at arbejde alsidigt og som er fleksibel
  • Med mod på, og lyst til et meget selvstændigt arbejde

 

Vi kan tilbyde

  • En arbejdsdag, som du selv har stor indflydelse på
  • Et arbejde, hvor du kommer i kontakt med mange personer
  • En arbejdsplads i et smukt område

 

Da der kan være en del kørsel til og fra lufthavnen, er det nødvendigt, at du har kørekort.

Narsarsuaq ligger i region Kujataa og hører under Narsaq by der ligger ca. 50 km fra Narsarsuaq.

Der er ca. 1200 indbyggere i Narsaq by, dens tre bygder og på fåreholderstederne. Narsarsuaq ligger i et fjordområde med dejlig natur og er indgangsport for flytrafikken til Sydgrønland. Befolkningsantallet ligger omkring 140 i sommerperioden.

 

Læs meget mere om området HER

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 36

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved ledende regionssygeplejerske Inge Kolby Pedersen på e-mail IKC@PEQQIK.GL  eller telefon (+299) 64 22 11 efter kl. 13.00 dansk tid.

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Aqqaluk Jørgensen på tlf. +299 34 42 14 eller på e-mail: AQQJ@PEQQIK.GL

 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Ansøgningsfrist: 28. august 2019