Qaqortoq - Psykiatrisk hjemmesygeplejerske

 

Brænder du for psykiatri og det nære patientforløb? Vi tilbyder et job hvor du har en aktiv rolle i udviklingen af vores psykiatriske sygepleje.

 

Træk et halvt år ud af kalenderen og kom som vores psykiatriske hjemmesygeplejerske – kan du kun komme i 3 måneder, så send en ansøgning alligevel.

Der er i hjemmeplejen tilknyttet ca. 30 psykiatriske patienter i et fast forløb, hvoraf de fleste er kroniske forløb.

Det meste af arbejdet foregår på regionssygehuset.

Dagligdagen i den psykiatriske hjemmesygepleje er præget af selvstændighed, og et meget vekslende og varierende arbejde.

Hjemmeplejen varetager opfølgning af iværksat behandling, støttende samtaler, medicinudlevering, supervisere og vejlede støttepersoner til psykiske syge.

Hjemmeplejen er fysisk placeret på regionssygehuset, så der er ligeledes tæt samarbejde lokalt med lægerne samt sengeafdelingen.

Dit kontor, er tæt placeret ved den somatiske hjemmesygepleje, og der er et godt samarbejdet der.

Der er tæt samarbejde med den psykiatriske afdeling på landshospitalet i Nuuk, og mulighed for psykiatrisk tilsyn og konsultationer via skype.

 

Ønskede kvalifikationer

  • Psykiatri erfaring
  • Omstillingsparathed og kan lide at arbejde selvstændigt
  • Mod på at arbejde i en anderledes kultur, hvor arbejdssproget er dansk

 

Vi kan tilbyde

  • Varierende, selvstændigt og udfordrende arbejde, som stiller krav til din faglighed og ikke mindst fleksibilitet
  • Mulighed for at medvirke til at udvikle funktionen i den psykiatriske hjemmepleje
  • En alsidig arbejdsplads og tæt samarbejde med resten af afdelingerne på sygehuset

 

Qaqortoq ligger i det smukke Sydgrønland. Der er 7 bygder tilknyttet regionssygehuset.

Qaqortoq området er frodigt og grønt, med rig mulighed for vandreture og ørredfiskeri. Vi ligger tæt på fåreholderen, byer og bygderne i regionen. Fåreavl og en del landbrug kendetegner kommunen i Sydgrønland. I vintermånederne er der rig mulighed for at stå på langrendsski.

 

Du kan læse mere om regionen HER

 

Tiltrædelse: Hurtigst muligt og efter aftale.

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation, søg her, www.nun.gl

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved ledende regionssygeplejerske Inge Kolby Pedersen på e-mail:  ikc@peqqik.gl eller telefon (+299) 64 22 11 efter kl. 13, dansk tid

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Rikke Agerholm Christensen på tlf. +299 34 43 81 eller på e-mail: RIAC@PEQQIK.GL

 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Ansøgningsfrist: 23. august 2019