Nanortalik - Distriktstandlæge

 

Brænder du for at behandle tænder og gøre en indsats på det forebyggende område? Så er det dig, som vi søger.

 

I Nanortalik har vi netop nu et ledigt vikariat, hvor du som distriktstandlæge bliver en del af vores team, som i øvrigt består af en chefdistriktstandlæge, tre klinikassistenter og en klinikelev.

Distriktet består af Nanortalik by og byens fem tilhørende bygder. Der bor ca. 1200 personer i byen og knap. 500 i bygderne

Vi har klinikker på sygehuset, samt på skolen i Nanortalik

Vi betjener desuden de 5 bygder Aappilattoq, Narsarmijit, Tasiusaq, Ammassivik og Alluitsup Paa på bygdeture 1 gang om året.

 

Du kan forvente et spændende job med store faglige udfordringer, hvor dine alsidige kompetencer og kreativitet kommer i spil. Der lægges afgørende vægt på den forebyggende indsats, og derfor har vi også et tæt samarbejde med både forældre og børn i distriktet.

Grønlandstandplejen lægger stor vægt på kvalitet i arbejdet, og der er indført en kvalitetsstyringsmodel som følger klare procedurer og retningslinjer.

Det sikrer ensartet arbejdsgange og tryghed. Herudover samarbejder og sparrer vi hele tiden om at effektivisere og udvikle tandklinikken med fokus på at løfte kvalitet og service.

Vi bruger den elektroniske patientjournal Cosmic og røntgensystemet Visiquick

 

Hvem er du?

  • Jus/ret til selvstændigt virke
  • Motiveres af nye udfordringer
  • Erfaring fra det offentlige tandplejeområde samt børnetandpleje er den fordel, men ingen betingelse
  • Som person er du effektiv, imødekommende og ansvarsbevidst

 

Tiltrædelse 1. september 2019 i et 3 måneders vikariat eller efter nærmere aftale.

 

Nanortalik

Nanortalik er Grønlands sydligste by, den ligger på en ø tæt på fastlandet og med lodret fjeldvægge ud til Davis strædet Der er gode muligheder for vandreture på øen.

Der er åbent vand omkring Nanortalik hele året, men om foråret kan der komme storis drivende fra Østgrønland.

Læs mere HER

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansættelses er betinget af, at du kan fremvise gyldig dansk autorisation.

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved chefdistriktstandlæge Anne Marie Holm på tlf. (+299) 31 62 18 eller på e-mail: RIE@PEQQIK.GL

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til
personaleafdelingen på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Ansøgningsfrist: 28. juli 2019