Ilulissat - Fysioterapeut

 

Kunne du tænke dig et alsidigt arbejde som fysioterapeut i et af de smukkeste områder i Grønland? Så vil denne stilling være noget for dig.

 

 

Regionssygehuset i Ilulissat ligger i region Avannaa, som også verdens største kommune med ca. 14.000 indbyggere. Du bliver en del af et sundhedsvæsen, som vil skabe gode patientforløb og få ting til at lykkedes.

Arbejdsopgaverne i fysioterapien er varierede, med et bredt sigte og udføres selvstændigt. Derfor ønsker vi en terapeut, som kan arbejde selvstændigt, som ikke er bange for udfordringer og kan bidrage til fortsat udvikling. Der foretrækkes fysioterapeuter med erfaring og kvalifikationer indenfor behandling af muskuloskeletale problemstillinger samt erfaring og kompetence med behandling af indlagte kirurgiske og medicinske patienter. Samtidig skal du være god til at hjælpe med at sætte rammerne for hvilke og hvor mange opgaver fysioterapien skal løfte.

 

Du bliver en del af et team med en anden fysioterapeut samt kolleger i de andre af regionens to byer. Der afholdes et monofagligt kystmøde med terapeuter på kysten en gang om måneden.  Du skal indgå i et tæt tværfagligt samarbejde med tolke, læger, sygeplejersker, samt personalet på landshospitalet i Nuuk.

 

Dine arbejdsopgaver er bl.a.

 

• Genoptræning af ortopædiske, neurologiske, medicinske og geriatriske patienter

• Undersøgelse, behandling og instruktion af ambulante patienter henvist fra lægerne

• Planlægning og udførsel af indlagte og ambulante behandlinger

• Udvælgelse og tilpasning af midlertidige hjælpemidler

• Opmåling og udvælgelse af kropsbårne hjælpemidler i tæt samarbejde med bl.a. Sahva

• Deltagelse i tværfaglige konferencer

• Deltagelse i udvikling af retningslinjer og procedurer samt efteruddannelse af sundhedspersoner

 

Som fysioterapeut vil man tilbyde behandling inden for de kirurgiske, medicinske, neurologiske og ambulante områder. Sammenlignet med en dansk fysioterapi, breder stillingen sig over klinik, genoptræning, sygehus og visitationen af hjælpemidler. Behandlingerne foregår både efter henvisning fra læger, samt efter udskrivelse fra Dronning Ingrids Hospital.

 

I din fritid er der mulighed for at opleve den enestående natur som Ilulissat og Grønland tilbyder. Om sommeren kan du sejle mellem enorme isfjelde og hvaler og vandre i fjeldet. Om vinteren kan du køre hundeslæde, mens det snefyldte landskab lyses op af månen og nordlyset.

 

Tiltrædelse d. 1. september 2019 eller efter aftale.

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format gennem Sundhedsvæsenets rekrutteringssystem

 

Ansøgningsfrist: 22. juli 2019

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved ledende regionslæge Peter Vedsted på tlf. (+299) 56 21 55 eller på e-mail: VEDS@PEQQIK.GL eller alternativt til fysioterapeuterne Steffen Hvidberg Larsen på stla@peqqik.gl  eller Rune Haahr Larsen på rhal@peqqik.gl

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Aqqaluk Jørgensen på tlf. +299 34 42 14 eller på e-mail: AQQJ@PEQQIK.GL

 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Ansøgningsfrist: 22. juli 2019