Ilulissat - Farmakonom (genopslag)

 

Kom og arbejd et helt unikt sted. Vi tilbyder en spændende hverdag hvor du er en helt central kompetence i vores samlede sundhedsvæsen.

 

Du bliver en del af et team, der sikrer den lokale lægemiddelforsyning i Ilulissat og samtidig en vigtig sparringspartner i hvordan lægemidler håndteres både på sygehuset og i hele Region Avannaa. Her kan du forvente et tæt samarbejde med regionsledelse i arbejdet på at udvikle, kvalitetssikre og optimere den samlede lægemiddelforsyning i Nordgrønland.

Dine kompetencer er helt centrale i det samlede sundhedsvæsen. Du har et tæt samarbejde med sygehusets øvrige personale og afdelinger, heriblandt lægeklinikken, sengeafdeling, i psykiatrisk og somatisk hjemmepleje og i sundhedsplejen. Her er naturligvis også mulighed for sparring med kollegaer i Nuuk og de øvrige regionssygehuse.

 

Uden for sygehuset betjenes indbyggerne i de 4 tilhørende bygder, Ilimanaq, Oqaatsut, Qeqertaq og Saqqaq, og endvidere er apoteket ansvarlig for leverancen til byens plejehjem og tilsyn med byens håndkøbsudsalg.

 

Som farmakonom vil du have ansvar for

 • Indkøb af medicin og vacciner
 • Distribution af medicin til bygder og alderdomshjem
 • Udlevering af medicin til borgere
 • Dosisdispensering
 • Vejledning til borgere og sundhedspersonale i brug og håndtering af medicin
 • Rådgivning til personale ved sundhedscentrene i Qaanaaq, Upernavik og Uummannaq

 

Kvalifikationer

 • Uddannet farmakonom
 • Erfaring fra apotek eller sygehusapotek

 

Hvem er du?

 • Dedikeret og visionær i dit arbejde
 • Fleksibel og trives i en alsidig hverdag
 • Rolig og imødekommende
 • God til at lytte og kommunikerer tydeligt
 • Bidrager med et positivt humør

 

Hvem er vi?

Du vil møde dygtige, engagerede og kompetente kollegaer i et tværkulturelt miljø, hvor vi sikrer en god patientbehandling og får ting til at lykkes.

Apoteket på sygehuset er byens eneste apotek og er en integreret del af Regionssygehuset, som i øvrigt består af en lægeklinik, sengeafdeling med 22 sengepladser, operationsgang, skadestue og en omfattende jordemoderfunktion, sundhedspleje, psykiatrisk og somatisk hjemmesygepleje, fysioterapi og veneria.

 

Ilulissat

I din fritid kan du opleve den enestående natur som Ilulissat og Grønland tilbyder. Enorme isfjeld, hvalsafari, gletsjer og smukke vandreruter er populære sommeraktiviteter. Om vinteren kan du bl.a. køre hundeslæde og se nordlys.

 

Tiltrædelse D. 1. september 2019 eller efter aftale.

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved Ledende regionslæge Peter Vedsted på tlf. (+299) 56 21 55; e-mail: VEDS@PEQQIK.GL eller ved farmakonom Hanne Just på tlf. (+299) 94 71 38; e-mail HAJU@PEQQIK.GL.

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Erik Egede på tlf. +299 34 46 81 eller på e-mail: EREG@PEQQIK.GL.

 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format

 

 

 

Ansøgningsfrist: 2. august 2019