Uummannaq - Afdelingssygeplejerske

 

Uummannaq sundhedscenter søger en afdelingssygeplejerske med lyst til ledelse af et mindre sundhedscenter.

 

Som afdelingssygeplejerske på Uummannaq sundhedscenter får du ansvaret for den daglige planlægning af sundhedscenteret i tæt samarbejde med de øvrige ansatte.

 

Som afdelingssygeplejerske har man således specifikt ansvar for

  • Optimal planlægning, faglighed og ledelse af sygeplejen i afdelingen
  • Patientforløb og tværfaglig planlægning
  • Henvendelser i vagten og visitationen
  • Sygeplejeartikler
  • Undervisning og udvikling
  • Integration med hjemmesygepleje, distriktspsykiatri, lægemidler, laboratorium

 

Sundhedscenterets primære opgaver er konsultation for byens borgere, skadestuearbejde, sygepleje og behandling af indlagte patienter, samt kontrol af gravide og kronisk syge.

Sengeafdelingen har 20 sengepladser, ambulatorievirksomhed og skadestue. Til sundhedscenteret hører et laboratorium og et ”apotek”, hvor personalet udleverer medicin til byens borgere.

 

Ønskede kvalifikationer

  • Sygeplejerske med videreuddannelse, fx på diplomniveau eller tilsvarende
  • Erfaringer som faglig leder og personaleleder
  • Bred klinisk erfaring, fleksibel og dynamisk og med lyst og evne til at samarbejde og kommunikere
  • God til at have overblik, strukturere og være motiverende og respektfuld.

 

Du vil blive en del af et ambitiøst team der med fleksible, pragmatiske og glade ideer vil have hverdagen til at fungere og være rar for alle. Vi hjælper alle hinanden og er et trygt fællesskab.

 

Uummannaq

Uummannaq er en ø som ligger smukt omgivet af høje fjelde i Uummannaq fjord. Distriktet har ca. 2200 indbyggere, hvoraf ca. 1400 bor i byen og de resterende i de 7 tilhørende bygder. Her er gode muligheder for oplevelser som vandretur på fjeldet, sejlads med båd og kajak om sommeren og hundeslædekørsel om vinteren.

Uummannaq by har en smuk kirke, flere butikker, posthus og et museum.

Der er midnatssol fra maj til august og vintre hvor solen ikke når over horisonten, men hvor landskabet lyses op af sne, stjerner og nordlys.

 

Tiltrædelse: D. 1. august 2019 eller efter aftale

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation, søg her, www.nun.gl

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved ledende regionssygeplejerske Anne-Mette Thorsø, e-mail amth@peqqik.gl eller tlf. +299 94 71 22

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Niels Dorph på tlf. +299 34 46 87 eller på e-mail: NIDO@PEQQIK.GL

 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Ansøgningsfrist: 1. juli 2019