Paamiut - Sygepejerske til vikariat

 

Søger du et job med faglige udfordringer – så er muligheden her!

 

Et vikariat som sygeplejerske ved Dr. Margrethes Sundhedscenteret med skadestuemodtagelse i Paamiut er ledigt pr. d. 1. august 2019 i 3-6 måneder eller efter aftale.

 

Sundhedscenterets primære opgave er konsultationer for byens borgere, vaccination af børn, tilsyn med skoleklasser, kontrol af kroniske syge og gravide. Der er ingen elektiv kirurgi på stedet, men mindre indgreb foretages.

Der er fuldt udstyr til nødkirurgi på stedet, hvis vejret skulle forhindre en evakuering.  

Sundhedscentret er skadestuemodtagelse i aften og nattimerne.

 

Som sygeplejerske ved Sundhedscenteret i Paamiut, kommer du til arbejde med mange forskellige sygeplejefaglige opgaver, derfor vigtigt, at du har en bred sygeplejefaglig baggrund, gerne skadestueerfaring.

Du vil bl.a. indgå i et samarbejde med læger, som kender til arbejdet i det grønlandske sundhedsvæsen via skype konsultation.

Paamiut er normeret til 3 sygeplejersker, og sundhedscenteret har 10 sengepladser.

Du vil have skiftende vagter.

 

Ønskede kvalifikationer

  • Autoriseret sygeplejerske
  • Fleksibilitet og selvstændighed
  • Gode samarbejdsevner – også på tværs af faggrænser
  • Rolig og velafbalanceret

 

Vi kan tilbyde

  • Spændende hverdag med mangeartede udfordringer
  • Et godt friluftsliv
  • Et arbejdssted i udvikling
  • Godt kollegialt sammenhold

 

I Sundhedscenteret er der en sengeafdeling, sygepleje- og lægekonsultation(via skype), jordemoderkonsultation, sundhedspleje og distriktspsykiatri.

Paamiut er en sydgrønlandsk by med ca. 1.400 indbyggere.

Området er præget af en storslået og smuk natur og giver mulighed for vandreture og sejlads. I området omkring Paamiut, vil du have mulighed for at se sæler, hvaler, rensdyr og havørne.

 

Læs mere HER

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation, søg her, www.nun.gl

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

  

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved afdelingssygeplejerske Apollonie Møller på e-mail: apmo@peqqik.gl eller ledende regionslæge Jesper Olesen på e-mail jeol@peqqik.gl

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Niels Dorph på tlf. +299 34 46 87 eller på e-mail: NIDO@PEQQIK.GL

 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Ansøgningsfrist: 24. juni 2019