Nuuk - Sygeplejersker til medicinsk afdeling

 

Vi sætter barren højt og vi søger dig, der har lyst til at være med til at udøve det høje niveau af vores sygepleje!

 

Dygtige og engagerede sygeplejersker søges til medicinsk sengeafsnit, M1/M2 på Dronning Ingrids Hospital i et længerevarende vikariat eller fastansættelse

Vi søger sygeplejersker der har mod på, og lyst til en længere ansættelse i Det Grønlandske Sundhedsvæsen. Vi foretrækker fastansættelser, men vi er også imødekomne for vikariater af minimum seks måneders varighed.  Er du nyuddannet tilbyder vi et godt introduktionsforløb henover to år.

Vi kan tilbyde ansættelse fra d. 1. august 2019 eller efter aftale.

 

Medicinsk afdeling på Dronning Ingrids Hospital har to sengeafsnit, M1 og M2, der modtager medicinske patienter fra hele Grønland. Vi modtager patienter til udredning og diagnosticering, til pleje og behandling samt rehabilitering og palliativ pleje. Begge afsnit modtager både akutte og planlagte patienter.

M1 har 16 sengepladser og er normeret til 13 sygeplejersker og 7 sundhedsassistenter, med subspecialer inden for infektionsmedicin, onkologi og medicinsk gastroenterologi.

M2 har 16 sengepladser og er normeret til 13 sygeplejersker og 7 sundhedsassistenter, med subspecialer inden for nefrologi og pædiatri.   

 

 Vi tilbyder

 • Løbende introduktion til et bredt medicinsk speciale
 • At være medspiller i et team; med andre faggrupper og i plejen omkring den enkelte patient
 • Tid til patienterne og en helhedsorienteret sygepleje
 • Fokus på den motiverende kommunikation og patienten i centrum
 • Fælles tværfaglige tavlemøder, godt kollegaskab og ”ryk en balle, der er plads til alle” attitude
 • Et afsnit med stor fokus på et godt læringsmiljø ved erfaringsudveksling, sparring og læring i dagligdagen

 

Vi forventer, at du

 • Er en engageret og deltagende teamspiller
 • Brænder for sygeplejen med et fagligt og personligt engagement
 • Forholder dig positivt undrende til hverdagens udfordringer
 • Tager et medansvar for kvalitetssikring og sygeplejefaglig udvikling
 • Trives i et vekslende arbejdstempo og formår at holde hovedet kold i travle arbejdssituationer

 

Hvem er vi?

Dronning Ingrids Hospital er landshospital for Grønland og regionssygehus for Region Sermersooq. Der er 108 senge plus patienthotel med 70 senge. Det er et moderne og veludstyret hospital med et højt fagligt niveau, gode kolleger og omgivelser, der næppe kan være smukkere. Medicinsk Afdeling råder over i alt 32 sengepladser heraf et integreret børneafsnit med 8 pladser, foruden dagafsnit og ambulatorium. Herudover hører centrallaboratoriet, røntgenafdelingen og terapiafdelingen også under medicinsk område.

Området ledes af en ledende overlæge, en ledende oversygeplejerske og seks afdelingsledere.

 

Du kan læse mere om organiseringen af Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl hvor du også kan læse om nogle af de tidligere ansattes erfaring med at flytte og arbejde i Grønland.

 

Læs mere om medicinsk område HER

 

Jagt, sejlture, vandring og skisport i din fritid

Her har du mulighed for, at opleve en unik kultur og en enestående natur. Her er storslåede naturoplevelser og sjældne muligheder for sejlture, fiskeri, fjeldvandring og skisport. Ligeledes finder du tidssvarende indkøbscentre og specialforretninger, en flot svømmehal, museer og idrætshaller samt et moderne kulturhus med musikarrangementer, teater og biograf.

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation, søg her, www.nun.gl

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format gennem Sundhedsvæsenets rekrutteringssystem

 

Ansøgningsfrist: d. 24. juni 2019

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved afdelingssygeplejerske i afsnit M1, Janni Fuglsang Petersen på telefon +299 34 48 22 (efter kl. 13 dansk tid) eller på e-mail: jafp@peqqik.gl eller til afdelingssygeplejerske i afsnit M2 Lotte Steffensen på telefon +299 344821 (efter klokken 13.00 dansk tid) og på e-mail lott@peqqik.gl

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Niels Dorph på tlf. +299 34 46 87 eller på e-mail: NIDO@PEQQIK.GL

 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Ansøgningsfrist: 24. juni 2019