Sisimiut - Sygeplejerske

 

Vil du bringe alle dine kompetencer i spil – både som menneske og fagperson?

 

Så kan du se frem til en spændende stilling i arktis, hvor vejrforhold og kulturforskelle er en del af din hverdag. Her venter mange forskellige og spændende udfordringer.

 

Jobbet

Sisimiut regionssygehus fungerer som en kombination af lægepraksis og skadestue med mulighed for indlæggelse.

 

Du vil primært være ansat i sengeafdelingen, hvor du i samarbejde med dine kollegaer er ansvarlig for tilrettelæggelse og udførelse af sygepleje, samt den daglige arbejdsgang på sengeafdeling. Herudover vil du deltage i visitering af akutte henvendelser i vagterne, hvor din faglig baggrund er vigtig.

 

Vi har elever og studerende indenfor forskellige sundhedsfaglige uddannelser. Trives du i en rolle som vejleder for de unge og vil du være med til at uddanne personale, så er her også gode muligheder for det.

 

Kvalifikationer

  • Erfaring indenfor sygeplejen er en fordel
  • Behersker IT på brugerniveau

 

Hvem er du?

  • Engageret og visioner om udvikling
  • Fleksibel og gode samarbejdsevner
  • Ansvarsbevidst, effektiv og løsningsorienteret

 

Hvem er vi

Du vil møde dygtige og engagerede kollegaer, som sammen får ting til at lykkedes. Vi har et imødekommende og konstruktivt samarbejde på tværs af faggrupper, samt et socialt og humørfyldt kollegaskab. Vi sikrer naturligvis også en grundig introduktion til dit nye arbejde.

 

Sisimiut Regionssygehus har ca. 70 ansatte og 19 sengepladser.

 

Sisimiut

Sisimiut er Grønlands andenstørste by med ca. 5.600 indbyggere. Her er du tæt på naturen og i vintermånederne er her rigtig gode områder for kørsel på snescooter, hundeslæde eller ski. Sport er populært og bl.a. afholdes eventen Arctic Circle Race her. Vil du bo i en urban by hvor traditioner og modernitet forenes, hvor sportsmulighederne og friluftaktiviteterne er uendelige? Så skal du bo i Sisimiut.

 

Tiltrædelse Snarest muligt eller efter aftale.

Ved fastansættelse ydes et attraktivt månedligt tillæg på mellem 3.400 kr. og 4.700 kr. afhængig af din anciennitet.

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation (søg her, www.nun.gl)

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format gennem linket "Søg denne stilling".

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved ledende regionssygeplejerske Nukànguak’ Olsen på telefon +299 86 88 67, e-mail: NUOL@PEQQIK.GL

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Inga Olsen på e-mail: INGO@PEQQIK.GL  

 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Ansøgningsfrist: 3. maj 2019