Ilulissat - Bioanalytiker (ferievikariat)

 

Motiveres du i et udfordrende arbejde med forskellige opgaver indenfor dit fagområde?

 

Så kan du forvente et spændende vikariat, hvor dine alsidige kompetencer kommer i spil samtidig med at du sikrer laboratoriefunktionen på vores regionssygehus.

 

Ilulissat Regionssygehuse har et veludviklet laboratorium der står for blodprøver og mikrobiologi. Dagligt er der om formiddagen ambulante blodprøver, klargøring og blodprøver på afdelingen. Man skiftes til at have vagt. Personalet tager i bred udstrækning selv blodprøver i vagten.

 

Jobbet

  • Blodprøvetagning og EKG-optagelse på indlagte og ambulante patienter – inkl. børn
  • Analyse af prøver
  • Blodtapning og forlig
  • Vejlede og bistå ved udbedring af fejl på det tekniske udstyr
  • Afvikling af daglige opgaver, herunder svarafvigelse, kvalitetskontrol og vedligehold af udstyr

 

Din daglige arbejdstid er hverdage fra 08.00 – 16.00.

 

Kvalifikationer

  • Erfaring og/eller kendskab til Grønland er en fordel, men intet krav
  • IT på brugerniveau – vi arbejder med elektronisk patientjournalsystem (COSMIC)

 

Hvem er du?

  • Fagligt dygtig og arbejder struktureret
  • Imødekommende og gode samarbejdsevner
  • Omhyggelig og ansvarsbevidst

 

Hvem er vi?

Du bliver en del af et ambitiøst team der med fleksible, pragmatiske og gode ideer vil skabe et engageret og positivt arbejdsmiljø. Vi hjælper alle hinanden og vægter det trygge og sociale kollegaskab højt. Vi sikrer naturligvis også en grundig introduktion.

 

Ansættelsesperiode

Vi tilbyder et vikariat i perioden 12. juli til 12 august 2019.

 

Ilulissat

Regionen er indbyggermæssigt den næststørste i Grønland og den største arealmæssigt – på størrelse med Spanien. Her oplever du det autentiske Nordgrønland med hundeslæde, fiskeri og fangst midt i en moderne verden. Her er rig mulighed for diverse fritidsaktiviteter og unikke naturoplevelser. Vi har en række forretninger og supermarkeder og alt fra biograf til Julemandens postkasse.

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format gennem linket "Søg denne stilling".

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved ledende regionslæge Peter Vedsted på tlf. (+299) 94 71 21 eller på e-mail: VEDS@PEQQIK.GL

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Erik Egede på tlf. +299 34 46 81 eller på e-mail: EREG@PEQQIK.GL

 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Ansøgningsfrist: 5. maj 2019