Nuuk - Distriktstandlæger (genopslag)

Tæt samarbejde med det øvrige personale

Vi er en klinik som er fuldt digitaliseret og up-to-date. Mange behandlinger foretages på egen hånd, hvorfor der forventes en høj grad af selvstændighed. Samtidig har vi fokus på forebyggende og sundhedsfremmende indsatser, hvor faglig sparring med kollegaer vægtes højt.

 

I Grønland er der ikke to dage som er ens

Som tandlæge i Nuuk møder og behandler du folk i alle aldre, fra de mindste småbørn til de ældste borgere. Dine opgaver spænder bredt fra opsøgende og forebyggende indsats over tandbehandlinger af meget varierende art. Du kommer helt tæt på den grønlandske kultur og gør brug af alle dine faglige kompetencer.

 

Gode muligheder for personlig og faglig udvikling

Vi tilbyder en stilling, hvor du hurtigt kommer til at stå på egne ben og arbejder selvstændigt. Vi har et højt behandlingsniveau, og du vil således hurtigt udvikle dine faglige kompetencer og beslutningsevne, særligt indenfor mange aspekter i tandplejen. Vi følger en landsdækkende cariesstrategi indenfor børne- og ungdomstandplejen, og dermed har du nogle klare retningslinjer og procedurer at støtte dig til.

 

Du er handlekraftig

  • Du brænder for dit fag og har stor drivkraft for at behandle tænder. Dette er afgørende, da du nogle dage kan have mange patienter.
  • Du er god til at kommunikere og lytte, således at du i samarbejde med det øvrige personale kan træffe de bedste beslutninger.
  • Som person er du handlekraftig og selvstændig. Du behandler ofte patienter alene hvorfor disse egenskaber er vigtige.

 

Nuuk

I Nuuk er storby og natur samlet ét sted. Her er mange spisemuligheder og kulturelle oplevelser, ligesom du hurtigt er ude i fjeldet eller inde i fjorden. Om vinteren er nordlys en del af din hverdag og du kan også stå på både langrend og alpin ski. Om sommeren er dagene lange og fritiden kan bruges på at vandre eller du kan sejle ind i fjorden og fiske, se sæler og hvaler.

 

Tiltrædelse: Snarest muligt eller efter aftale.

Antal ledige stillinger: 2

 

Krav til ansættelse

For at arbejde i Grønland skal du have en dansk autorisation.


Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

 

Rejse- og boligforhold

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

Ved vikariater ydes der for den ansatte fri til- og fratrædelsesrejse.

 

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

 

Løn og ansættelse

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes gennem linket "Søg denne stilling".

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved chefdistriktstandlæge Sabina Eugenius på tlf. (+299) 34 84 43 eller på e-mail SAEU@PEQQIK.GL.

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Erik Egede på e-mail: EREG@PEQQIK.GL.

 

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

 

Ansøgningsfrist: 19. februar 2019