Maniitsoq - Sygeplejerske

 

Vi langtidsplanægger og søger derfor en akut- og konsultationssygeplejerske til Maniitsoq Sundhedscenter.

 

Ved Maniitsoq sundhedscenter får vi en stilling ledig som sygeplejerske i vores sygeplejerskekonsultation og modtagelse/skadestue.

Stillingen kan søges som fast eller i et vikariat af minimum 6 måneder varighed med tiltrædelse d. 17. juni 2019.

 

Du vil komme til at samarbejde med de fleste ansatte ved vores sundhedscenter, men særligt med vores 2-3 læger og vores lille tværfaglige team i vores ambulatorie, hvor sygeplejekonsultationen og skadestue/modtagelse ligger.

Arbejdet er i dagvagter i perioden fra mandag til fredag fra kl. 08.00 – 16.00.

 

Sygeplejerske arbejdet består i, at sidde i tidsbestillingen om morgenen, hvor borgerne ringer ind for at bestille tid, til læge eller sygeplejerske.

Resten af dagen varetager sygeplejersken små-konsultationer og modtagelse af eventuelle akutte patienter.

Vores arbejdssprog er dansk fagpersonerne imellem, men vi kommunikerer fortrinsvis på grønlandsk med vores borgere, hvorfor der stilles tolk til rådighed for vores dansksprogede personaler.

 

Vi tilbyder

  • En faglig spændende arbejdsplads med mulighed for arbejde med arktisk- og akut sygepleje konsultation og skadestue/modtagelse.
  • Gode, engagerede og kompetente kollegaer i et to-kulturelt arbejdsmiljø.
  • Personalepleje på flere niveauer – herunder bl.a. årlig ski – og hytteudflugt i fantastiske naturomgivelser og mulighed for forskellige former for fysisk aktivitet sammen med kollegaer.
  • En røgfri arbejdsplads.
  • Enestående arktisk natur. Alle vikarboliger har fjeld- og havudsigt – til pukkelhvaler i sommerhalvåret.

 

Vi ønsker

  • At du er en moden, selvstændig og stabil sygeplejerske der er i god balance med dig selv.
  • At du har minimum 3 års erhvervserfaring.
  • At du har erfaring fra akut- og/eller konsultationsområdet – dette er dog ikke en betingelse.
  • At du besidder gode samarbejdsevner og er loyal overfor dit arbejde - dine kollegaer og ledelse.
  • At du har lyst til nye eventyr i Arktis.

 

Maniitsoq Sundhedscenter er en del af Sundhedsregion Qeqqa og har omkring 60 ansatte.  

Sundhedscenterets har udover ambulatoriet en sengeafdeling med plads til 18 indlagte patienter i alle aldre med forskellige sygdomsmønster - medicinske og kirurgiske patienter, ligesom der også med mellemrum er psykiatriske patienter indlagt.

 

Sundhedscenteret varetager på primærområdet somatisk- og psykiatrisk hjemmepleje, sundhedspleje, svangeromsorg, fysioterapi, familieterapi, veneria- og præventions klinik samt 2 læge konsultationer.

Derudover har centeret et laboratorie, røgten, sygeplejekonsultation, skadestue/modtagelse, operationsstue, apotek og der arbejdes på etablering af et livstilsambulatorie – idet vi vægter den forebyggende og sundhedsfremmende tankegang højt.

Vi lægger stor vægt på, at plejen af og omgangen med vores patienter, indeholder værdier, såsom respekt, nærvær, anerkendelse og tillid.

De samme værdier præger vores omgang med hinanden på sundhedscenteret.

 

Lidt om Maniitsoq

Maniitsoq ligger på Grønlands vestkyst, lige syd for polarcirklen mellem Nuuk i syd og Sisimiut i nord. Maniitsoq området er meget flot, omgivet af høje og savtakkede fjelde med gletsjer, der stækker sig ned til dybe fjorde.  

Fritidsaktiviteterne om sommeren er blandt andet vandring i fjeldene og sejlads blandt pukkelhvalerne, som bl.a. kendetegner vores distrikt.  Om vinteren er der mulighed for både alpin- og langrendsski, forskellige aftenskole aktiviteter. Der udover er der forskellige slags sport året rundt.

Der er ca. 4.000 indbyggere i distriktet fordelt med ca. 2.800 i byen og resten i distriktets tre bygder.

Bygderne besøges flere gange om året, og transporten foregår med båd. Byen har de fleste moderne bekvemmeligheder, dagligvareforretninger, indenrigslufthavn, ugentlige forbindelser med kystskibet og i sommerhalvåret en hurtiggående bådrute til Nuuk.

 

For at arbejde i Grønland skal du have en grønlandsk autorisation.

Ansøgningsskema og vejledning hentes på Landslægeembedets hjemmeside

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

 

Rejse- og boligforhold

Ved vikariater ydes der for den ansatte fri til - og fratrædelsesrejse.

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

 

Løn og ansættelse

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst ved tiltrædelsestidspunktet. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved sundhedscenterleder Dorte Vangsø Simonsen DOSI@PEQQIK.GL eller på tlf.: +299 81 61 39

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Daniel Rausner e-mail: DANR@PEQQIK.GL

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

 

Ansøgningsfrist: 1. marts 2019