Sisimiut - Anæstesisygeplejerske

 

Vi har brug for en anæstesisygeplejerske i Sisimiut fra d. 3. marts – d. 3. maj 2019, samt fra d. 7. oktober 2019 og året ud.

 

Du får et spændende job hvor du skal favne bredt. Vi har brug for dine kompetencer på det intensive og akutte område, mens du også vil arbejde på sengeafdelingen. I samarbejde med det øvrige plejepersonale er du ansvarlig for tilrettelæggelse og udførelse af sygeplejen og for den daglige arbejdsgang på sengeafdelingen. Du vil deltage i visitering af patienter ved ambulante henvendelser i vagterne. Vi forestiller os også, at du har lyst til at uddanne og vidensdele med personale i Sundhedsvæsenet.

 

Plejepersonalet i sengeafdelingen og konsultation arbejder tæt sammen om varetagelse af de daglige opgaver samt fordeling af vagterne. Der er gennemsnitlig otte vagter pr. måned.

 

Hvem er vi?

Du vil møde dygtige og passionerede kollegaer, som sammen får ting til at lykkedes. Vi har et stærkt socialt fællesskab med f.eks. morgensang.

Vi tilbyder et job med rigtig gode udviklingsmuligheder indenfor et bredt område. Vi sikrer naturligvis også en grundig introduktion.

Regionssygehuset i Sisimiut består af en afdeling med 19 sengepladser og en lægekonsultation, som fungerer som en kombination af lægepraksis og skadestue med mulighed for indlæggelse.

 

Hvem er du?

  • Bidrager med bred viden og erfaring, særligt inden for din specialuddannelse som anæstesisygeplejerske
  • Engageret og visionær i forhold til at udvikle sygeplejefaget og vores daglige arbejdsgange
  • Fleksibel og effektiv arbejdstilgang
  • Behersker du IT på brugerniveau
  • Som person er du åbensindet, smilende og handlekraftig

 

Sisimiut by

Sisimiut er den næststørste by i Grønland og den by længst mod nord, hvor havnen stadig er isfri om vinteren.

Omvendt er det også den by længst mod syd i Grønland, hvor du kan nyde godt af hundeslædekørsel om vinteren og foråret. Her er rig mulighed for friluftsliv med vandreture, skiløb, sejlads og fiskeri.

 

Tiltrædelse: 1. februar 2019 eller efter aftale

Vi tilbyder både fastansættelse eller vikariat. Ved fastansættelse ydes et attraktivt månedligt tillæg på mellem 3.400 kr. og 4.700 kr. afhængig af din anciennitet.

 

 Krav til ansættelse
For at arbejde i Grønland skal du have en grønlandsk autorisation.

Ansøgningsskema og vejledning hentes på Landslægeembedets hjemmeside

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

 

Rejse- og boligforhold

Ved vikariater ydes der for den ansatte fri til - og fratrædelsesrejse.

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

 

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

 

 Løn og ansættelse

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved ledende regionssygeplejerske Nukànguak’ Olsen på tlf. (+299) 86 88 67 eller på e-mail: NUOL@PEQQIK.GL.

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Inga Olsen på tlf. +299 34 46 86 eller på e-mail: INGO@PEQQIK.GL.

 

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

 

 

 

Ansøgningsfrist: 31. januar 2019