Qasigiannguit - Chefdistriktstandlæge

 

Tæt samarbejde med det øvrige personale

Selvom der forventes en høj grad af selvstændighed, så er der mulighed for fagligsparring med kollegaer. Klinikken er fuldt digitaliseret og up-to-date. Som leder vil du få ansvar og mulighed for at planlægge distriktets drift i tæt samarbejde med dygtige medarbejdere i tandplejen.

 

Børne/ungdoms- og voksentandpleje

  • Som tandlæge i Qasigiannguit møder og behandler du folk i alle aldre, fra de mindste småbørn til de ældste borgere. Du er tandlæge for alle i byen. Dine opgaver spænder bredt fra opsøgende og forebyggende indsats over tandbehandlinger af meget varierende art.
  • Dine arbejdsopgaver vil også omfatte administrative opgaver, herunder planlægning af klinikkens drift, personaleopgaver, samt øvrige administrative opgaver som forefindes på klinikken.

 

Gode muligheder for personlig og faglig udvikling

Vi tilbyder en stilling, hvor du hurtigt kommer til at stå på egne ben og arbejder selvstændigt. Vi har et højt behandlingsniveau, og du vil således hurtigt udvikle dine faglige kompetencer og beslutningsevne, særligt indenfor cariesbehandlinger. Vi følger en landsdækkende cariesstrategi indenfor børne- og ungdomstandplejen, og dermed har du nogle klare retningslinjer og procedurer at støtte dig til. På klinikken er der fælles frokostpauser, hvor stemningen ofte er præget af grin og godt humør, som et afbræk til de høje forventninger I har til hinanden i jeres daglige arbejde.

 

Du har ret til selvstændigt virke

  • Vi søger dig med faglig erfaring og ret til selvstændigt virke, da du udfører mange behandlinger selvstændigt.
  • Det er afgørende at du brænder for dit fag og har stor drivkraft for at behandle tænder, da du nogle dage kan have mange patienter.
  • Du er god til at kommunikere og lytte, således at du i samarbejde med det øvrige personale kan træffe de bedste beslutninger.
  • Det er en fordel, at du har kendskab til elektroniske journaler og digitalrøntgen.  Vi registrerer efter OCR, fører elektroniske journaler i vores IT-system COSMIC, samt anvender det digitale røntgensystem VisiQuick.
  • Som person er du handlekraftig og selvstændig. Du behandler ofte patienter alene hvorfor disse egenskaber er vigtige.

 

For at arbejde i Grønland skal du have en dansk autorisation.

 

En del af verdens største ø

Qasigiannguit er en lille by beliggende syd for Ilulissat Isfjord ud til Diskobugten omkranset af fjelde.  Her er ca. 1100 indbyggere. Naturen er storslået med fjelde, tundrasletter, grønne pas og blå fjorde. Om sommeren er her gode muligheder for at se pukkelhvaler, ligesom her er gode vandreruter og hundeslædekørsel om vinteren.  Byen har bl.a. museum, hotel, skole, daginstitution, butik samt mulighed for fritidsaktiviteter.

 

Tiltrædelse: 1. januar 2019 eller efter aftale.

 

Vi tilbyder både fastansættelse og vikariat af minimum tre måneder, hvor ansøgere med ønske om fastansættelse er at foretrække.

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

 

Rejse- og boligforhold

Ved vikariater ydes der for den ansatte fri til - og fratrædelsesrejse.

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

 

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

 

Løn og ansættelse

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes gennem Sundhedsvæsenets rekrutteringssystem (http://www.gjob.gl/Sogjob/opfordret-ansogning?VID=201810501)

 

Ansøgningsfrist: 18. december 2018.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved Cheftandlæge Lone Mahnfeldt på tlf. (+299) 34 43 94, mobil (+299) 54 75 14 eller på e-mail: LOMA@PEQQIK.GL

 

 

Det grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

 

Ansøgningsfrist: 18. december 2018