Nuuk - Sygeplejerske til Patienthotel

 

Du får et spændende arbejde med rigtig gode udviklingsmuligheder. Vi har mange typer af patienter fra alle specialer, hvilket giver dig et godt indblik i hele Det Grønlandske Sundhedsvæsen.

 

Som sygeplejerske fungerer du som koordinator, gruppeleder og planlægger for kirurgiske eller medicinske patienter. Vores tætte samarbejde med afdelingerne er afgørende for det gode patientforløb. Selvom meget arbejde planlægges og koordineres, så skal du være forberedt på, at akutte situationer kan opstå. Her er din fleksibilitet og omstillingsparathed vigtige kompetencer. Vi hjælper hinanden hvor der er behov.

 

Hvem er vi?

Du bliver del af en dynamisk afdeling med inspirerende og dygtige kollegaer. Vi har et godt arbejdsmiljø bestående af kollegaer med bred og forskellig erfaring. Du oplever hurtigt, at samarbejde, direkte kommunikation og aktivt fokus på service og kvalitet fylder meget i vores hverdag.

 

Vi sikrer naturligvis en grundig introduktion og oplæring. Her er rigtig gode udviklingsmuligheder og medindflydelse i forhold til arbejdstilgang og opgaveløsning.

 

Hvem er du?

  • Bred erfaring fra sygeplejefaget
  • Engageret i dit fag og det nærværende og kvalitetsfyldte patientforløb
  • Bidrager aktivt til udvikling og et godt arbejdsmiljø
  • Samarbejdende, handlekraftig og struktureret arbejdstilgang
  • Stærke IT-kompetencer og koordinerings-/planlægningsevner, hvor dit gode overblik kræves
  • Som person er du ansvarsbevidst, udadvendt og fleksibel

 

Nuuk

I Nuuk er storby og natur samlet ét sted. Her er mange spisemuligheder og kulturelle oplevelser, ligesom du hurtigt er ude i fjeldet eller inde i fjorden. Om vinteren er nordlys en del af din hverdag, ligesom du også kan stå på både langrend og alpin ski. Om sommeren er dagene lange og fritiden kan bruges på at vandre og se rensdyr, eller du kan sejle ind i fjorden og fiske, se sæler og hvaler.

 

Tiltrædelse 1. februar 2019 eller efter aftale

Vi tilbyder både fastansættelse eller vikariat. Ved fastansættelse ydes et attraktivt månedligt tillæg på mellem 3.400 kr. og 4.700 kr. afhængig af din anciennitet.

 

Krav til ansættelse
For at arbejde i Grønland skal du have en grønlandsk autorisation.

Ansøgningsskema og vejledning hentes på Landslægeembedets hjemmeside

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

 

Rejse- og boligforhold

Ved vikariater ydes der for den ansatte fri til - og fratrædelsesrejse.

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

 

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

 

Løn og ansættelse

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format gennem linket "Søg denne stilling".

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved afdelingssygeplejerske Christina Brogaard på tlf. (+299) 34 48 91 eller på e-mail: CHBR@PEQQIK.GL.

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Marie Louise Chemnitz Egede på tlf. +299 34 43 85 eller på e-mail: MLCE@PEQQIK.GL.

 

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

 

Ansøgningsfrist: 16. december 2018