Nuuk - Sygeplejerske til Gynækologisk/Obstetrisk afdeling

 

Du får en spændende og udfordrende hverdag hvor du møder og behandler patienter fra hele Grønland. Dine alsidige kompetencer kommer i spil, da vi har en bred patientgruppe bestående af barselspatienter med deres nyfødte børn, obstetriske patienter indlagt i graviditeten med svangerskabskomplikationer og gynækologiske patienter med forskellige diagnoser indlagt til undersøgelse, udredning og behandling. Afdelingen består også af et nyoprettet afsnit for sent præmature børn og deres familie.

 

Du vil hurtigt opleve, at det nærværende og omsorgsfulde patientforløb prioriteres højt. Dog skal du også være forberedt på akutte opgaver, som kræver at du er omstillingsparat og kan bidrage med dine alsidige kompetencer.

 

Hvem er vi?

Du indgår i et dynamisk og velfungerende team, der har et godt arbejdsklima kendetegnet ved fagligt interesserede kollegaer, som er opmærksomme på hinanden og dét at løfte i flok. Vi er et erfarent hold af fastansatte sygeplejersker, jordemødre og sundhedsassistenter hvilket sikrer god viden og kendskab til daglige rutiner og opgaver.

 

Vi sikrer naturligvis en grundig introduktion, hvor du tilknyttes en mentor med et bredt fagligt spektrum. Der tilbydes ugentlig undervisning internt på afdelingen, og ønsker du fastansættelse, så har du mulighed for at deltage i ekstern efteruddannelse og kurser.

 

Hvem er du?

  • Fagligt aktiv og interesseret i at lære nyt
  • Kvalitetsbevidst, engageret og nysgerrig i sygeplejefaget
  • Brænder for og forstår vigtigheden af god sygepleje med patienten og dennes familie i centrum
  • Ser pædagogikken som en vigtig del af sygeplejen
  • Klinisk erfaring med specialerne er en fordel, men ikke et krav
  • Som person er du imødekommende, ansvarsbevidst og hjælpsom

 

Nuuk

I Nuuk er storby og natur samlet ét sted. Her er mange spisemuligheder og kulturelle oplevelser, ligesom du hurtigt er ude i fjeldet eller inde i fjorden. Om vinteren er nordlys en del af din hverdag, ligesom du også kan stå på både langrend og alpin ski. Om sommeren er dagene lange og fritiden kan bruges på at vandre og se rensdyr, eller du kan sejle ind i fjorden og fiske, se sæler og hvaler.

 

Tiltrædelse: 1. februar 2019 eller efter aftale

Vi tilbyder både fastansættelse eller vikariat. Ved fastansættelse ydes et attraktivt månedligt tillæg på mellem 3.400 kr. og 4.700 kr. afhængig af din anciennitet.

 

For at arbejde i Grønland skal du have en grønlandsk autorisation.

Ansøgningsskema og vejledning hentes på Landslægeembedets hjemmeside

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

 

Rejse- og boligforhold

Ved vikariater ydes der for den ansatte fri til - og fratrædelsesrejse.

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

 

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

 

Løn og ansættelse

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes gennem linket "Søg denne stilling".

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved afdelingssygeplejerske Gitte Edvardsen på tlf. (+299) 34 48 69 eller på e-mail: GIED@PEQQIK.GL

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Marie Louise Chemnitz Egede på tlf. +299 34 43 85 eller på e-mail: MLCE@PEQQIK.GL

 

Det grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

 

Ansøgningsfrist: 17. december 2018