Sisimiut - Kontorassistent/overassistent

 

Du får en et ansvarsfuldt job, hvor vi har brug for din omhyggelige arbejdstilgang og skarpe øje for detaljen. Du har bl.a. ansvaret for det regnskabsmæssige arbejde, herunder godkendelse og afstemning af fremsendte fakturaer, samt kontrol af lønsedler. Ligeledes sikrer du korrekt budgetopfølgning samt årlige budgetforslag i samarbejde med chefdistriktstandlægen.

 

Meget af dit arbejde udføres på PC, og særligt Excel bliver dine gode ven. Foruden disse opgaver, så assisterer du også tandklinikkens reception ved behov.

 

Hvem er vi?

Du vil møde engagerede og imødekommende kollegaer, som får ting til at lykkedes i fællesskab. Samarbejde og kommunikation er en vigtig del af vores hverdag og vores udvikling, og derfor prioriteres dette højt.

 

Vi tilbyder en stilling med rigtig gode muligheder for både personlig og faglig udvikling samt ansvar. Tandklinikken er moderne og inde i en god udvikling, som vi forventer at du bidrager til.

 

Hvem er du?

  • God talforståelse og flair for IT
  • Ansvarsbevidst og omhyggelig arbejdstilgang, hvor du ikke går på kompromis med korrekthed eller kvalitet
  • Motiveres af faglige udfordringer og et godt kollegaskab
  • Som person er du stabil, imødekommende og ordensmenneske

 

Sisimiut

Sisimiut by er kontrastfyldt med velkendte grønlandske huse i smukke farver og skateboardanlæg på den anden side af vejen. Fjeldene omkring Sisimiut er skabt til eventyr på enten hundeslæde, snescooter, ski eller vandring. Her venter smukke naturoplevelser i den hvide sne om vinteren og foråret, mens sommerperioden byder på gode områder til jagt og fiskeri.

 

Tiltrædelse 1. december 2018 eller efter aftale

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

 

Rejse- og boligforhold

Ved vikariater ydes der for den ansatte fri til - og fratrædelsesrejse.

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

 

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

 

Løn og ansættelse

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via linket "Søg denne stililng".

 

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved Chefdistriktstandlæge Louisa K. Hornstrup på e-mail HLOU@PEQQIK.GL eller tlf. (+299) 86 88 84

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Erik Egede på tlf. +299 34 46 81 eller på e-mail: EREG@PEQQIK.GL

Det grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

 

Ansøgningsfrist: 18. november 2018