Sisimiut - Distriktstandlæge

 

Tæt samarbejde med det øvrige personale

Du får en spændende hverdag, hvor der i dine daglige opgaver forventes en høj grad af selvstændighed. Dog er faglig sparring og samarbejde også vigtigt, for at vi kan give patienten den bedste oplevelse og behandling. Klinikken er fuldt digitaliseret og up-to-date.

 

Børne/ungdoms- og voksentandpleje

  • Dine opgaver spænder bredt fra opsøgende og forebyggende indsats over tandbehandlinger af meget varierende art.
  • Du behandler folk i alle aldre, fra de mindste småbørn til de ældste borgere.
  • Du er tandlæge i byen og de tilhørende tre bygder, som årligt besøges med henblik på undersøgelse og behandling. Her kan forventes lange og spændende arbejdsdage med mange udfordringer, hvor du skal træffe øjeblikkelige beslutninger

 

Gode muligheder for personlig og faglig udvikling

Vi tilbyder en stilling, hvor du hurtigt kommer til at stå på egne ben og arbejder selvstændigt. Vi har et højt behandlingsniveau, og du vil således hurtigt udvikle dine faglige kompetencer og beslutningsevne, særligt indenfor caries. Vi følger en landsdækkende cariesstrategi baseret indenfor børne- og ungetandpleje, og dermed har du nogle klare retningslinjer og procedurer at støtte dig til. På klinikken er der fælles frokostpauser, hvor stemningen ofte er præget af grin og godt humør, som et afbræk til de høje forventninger I har til hinanden i jeres daglige arbejde.

 

Vi ser gerne du har ret til selvstændigt virke

  • Da du udfører mange behandlinger selvstændigt, vil det være ønskeligt du har nogen faglig erfaring
  • Du brænder for dit fag og har stor drivkraft for at behandle patienter
  • Du er god til at kommunikere og lytte, således at du i samarbejde med det øvrige personale kan træffe de bedste beslutninger
  • Det er en fordel, at du har kendskab til elektroniske journaler og digitalrøntgen.  Vi registrerer efter OCR, fører elektroniske journaler i vores IT-system COSMIC, samt anvender det digitale røntgensystem VisiQuick
  • Som person er du handlekraftig og selvstændig

 

For at arbejde i Grønland skal du have en dansk autorisation.

 

Sisimiut

Sisimiut er Grønlands andenstørste by med ca. 5000 indbyggere. Hertil kommer tre bygder. Sisimiut er beliggende lige over polarcirklen. Her er storslået natur, med mulighed for langrend på ski, hundeslædeture om vinteren og foråret, men også vandreture i den vidunderlige natur om sommeren. Sisimiut by tilbyder bl.a. velassorterede forretninger, gymnasium, skoler og daginstitutioner, samt muligheder for mange forskellige fritidsaktiviteter.

 

Tiltrædelse 1. januar 2019 eller efter aftale

Vi tilbyder både fastansættelse eller vikariat af minimum tre måneders varighed

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

 

Rejse- og boligforhold

Ved vikariater ydes der for den ansatte fri til - og fratrædelsesrejse.

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

 

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

 

Løn og ansættelse

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via linket "Søg denne stilling".

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved chefdistriktstandlæge Louisa Hornstrup på tlf. (+299) 86 88 84 eller e-mail HLOU@PEQQIK.GL. Eller ved cheftandlæge Lone Mahnfeldt på tlf. (+299) 34 43 94 / 54 75 14 eller på e-mail: LOMA@PEQQIK.GL.

 

Det grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

 

Ansøgningsfrist: 27. november 2018