Nanortalik - Sygeplejerske til kort vikariat

 

Vil du holde jul i Sydgrønland?

 

Vi søger en sygeplejerske til Nanortalik Sundhedscenter fra d. 15. december 2018 til og med d. 31. januar 2019

 

Nanortalik har plads til 14 patienter og er byens eneste modtagerafdeling, hvilket betyder, at vi har et meget blandet patientklientel. Derfor vil du også opleve en hverdag med faglige udfordringer, men samtidig går du hver dag hjem med nye erfaringer fra en anderledes kultur, end du er vant til.

 

Her behandler og plejer du både ambulante og indlagte patienter

Du bliver del af et lille sundhedscenter hvor der kræves en del selvstændighed i hverdagens opgaver. Vi udnytter hinandens kompetencer og alsidighed, så patienten oplever en god behandling og et nærværende forløb. Dine arbejdsopgaver dækker et bredt område, hvor du udover den almindelige sygepleje på sengeafdelingen også deltager i skadestuearbejde.

Du kan altså forvente at arbejde med både ambulante og indlagte patienter.  Endeligt vil du indgå i vagtordning, hvor du hjælper med at dække weekendvagter og dagvagter/aftenvagter med tilkald efterfølgende.

 

Du får en grundig introduktion og spændende hverdag

Da vi netop er et lille sundhedscenter, så er vi meget opmærksomme på hinanden. Du kan altså se frem til et kollegaskab, hvor vi arbejder med stor fleksibilitet og hjælper hinanden. Vi sikrer naturligvis en grundig introduktion, så du trygt kan indgå i det daglige arbejde. Her venter altså en spændende og udfordrende hverdag i en anderledes kultur, hvor vi garanterer både personlig og faglig udvikling.

  

Du bidrager med din erfaring og alsidige kompetencer

  • Du har alsidig erfaring fra klinisk sygepleje.
  • Din arbejdstilgang er åbensindet og fleksibel med interesse i udvikling og gerne undervisning.
  • Du vægter et godt arbejdsmiljø højt og bidrager aktivt hertil.

 

Nanortalik og omegn

I Nanortalik vil du opleve lodrette fjeldvægge og være tæt på uendelige fjorde, hvilket giver rig mulighed for sejllads og fiskeri. Om sommeren kommer drivisen fra Østgrønland tæt på byen, hvilket skaber et smukt landskab foran dit hjem. Her kan en storslået natur opleves både på havet, men også på vandreture i fjeldene eller ind i kystens skærgårde.

 

For at arbejde i Grønland skal du have en grønlandsk autorisation.

Ansøgningsskema og vejledning hentes på Landslægeembedets hjemmeside http://nun.gl/

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

 

Rejse- og boligforhold

Ved vikariater ydes der for den ansatte fri til - og fratrædelsesrejse.

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

 

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

 

Løn og ansættelse

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved Ledende Regionssygeplejerske Inge Kolby Pedersen på tlf. (+299) 64 22 11 (efter kl. 13 dansk tid) eller på e-mail: IKC@PEQQIK.GL

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Inga Olsen på tlf. +299 34 46 86 eller på e-mail: INGO@PEQQIK.GL


Det grønlandske Sundhedsvæsen er pr. 1. juli 2017 blevet en røgfri arbejdsplads. Der er indført rygeforbud for alle ansatte i arbejdstiden. Dette omfatter alle indendørs og udendørs lokaliteter.

 

 

Ansøgningsfrist: 23. oktober 2018