Genopslag: Sisimiut - Anæstesisygeplejerske

 

Sisimiut Regionssygehus

Regionssygehuset i Sisimiut består af en afdeling med 19 sengepladser og en lægekonsultation med op til seks læger, som fungerer som en kombination af lægepraksis og skadestue med mulighed for indlæggelse.

Hovedparten af anæstesier på Regionssygehuset i Sisimiut er til planlagte operationer/indgreb en gang ugentlig, men der forekommer også akutte indgreb.

 

Dine arbejdsopgaver

Du vil primært arbejde i sengeafdelingen, hvor du i samarbejde med det øvrige plejepersonale er ansvarlig for tilrettelæggelse og udførelse af sygeplejen og for den daglige arbejdsgang på sengeafdelingen. Ligeledes vil du deltage i visitering af patienter ved ambulante henvendelser i vagterne, mens vi også ønsker at bruge nogle af dine ressourcer på det intensive og akutte område. Desuden forestiller vi os også, at du har lyst til at uddanne og vidensdele med personale i sundhedsvæsenet.

 

Plejepersonalet i sengeafdelingen og konsultation arbejder tæt sammen om varetagelse af de daglige opgaver samt fordeling af vagterne. Der er gennemsnitlig otte vagter pr. måned.

 

Vi tilbyder

Vi sikrer en grundig introduktion, således at du er klædt på til en spændende hverdag med mange udfordringer. Din alsidige funktion giver dig gode udviklingsmuligheder, ligesom du kan sparre og vidensdele med kollegaer. Du bliver del af et stærkt socialt fællesskab med f.eks. morgensang. Vi tror på, at et stærkt fællesskab skaber godt samarbejde og gode resultater! Endeligt kan du se frem til at arbejde i enestående naturomgivelser, som du aldrig blive træt af.

 

Vores forventninger

  • Du bidrager med bred viden og erfaring, særligt inden for din specialuddannelse som anæstesisygeplejerske. Dette er væsentligt for at varetage de alsidige arbejdsopgaver.
  • Du er engageret og visionær i forhold til at udvikle sygeplejefaget og vores daglige arbejdsgange.
  • Din arbejdstilgang er fleksibel, så du hurtigt kan tilpasse dig akutte situationer.
  • Endeligt behersker du IT på brugerniveau.

 

Sisimiut by

Sisimiut er den næststørste by i Grønland og den by længst mod nord, hvor havnen stadig er isfri om vinteren.

Omvendt er det også den by længst mod syd i Grønland, hvor du kan nyde godt af hundeslædekørsel om vinteren og foråret. Her er rig mulighed for friluftsliv med vandreture, skiløb, sejlads og fiskeri.

 

Tiltrædelse: 1. januar 2019 eller efter aftale

 

For at arbejde i Grønland skal du have en grønlandsk autorisation.

Ansøgningsskema og vejledning hentes på Landslægeembedets hjemmeside

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

 

Rejse- og boligforhold

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

 

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

 

Løn og ansættelse

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved ledende regionssygeplejerske Nukànguak’ Olsen på tlf. (+299) 86 88 67 eller på e-mail: NUOL@PEQQIK.GL.

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Inga Olsen på tlf. +299 34 46 86 eller på e-mail: INGO@PEQQIK.GL.

 

Det grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

 

 

Ansøgningsfrist: 6. oktober 2018