Nuuk - Farmakonom

 

Kære Farmakonom,

 

Landsapoteket i Grønland søger en farmakonom til en fast stilling pr. 1. december 2018 eller efter aftale.

 

Landsapoteket er placeret på Dronning Ingrids Hospital i landets hovedstad, Nuuk. Vi beskæftiger os med mange forskellige arbejdsopgaver i løbet af arbejdsdagen, hvor dit daglige arbejde typisk består af tre-fire timers skrankebetjening. Her udleveres og rådgives om medicin efter recept; lægemidler er gratis til borgerne undtagen rejsemedicin. Stillingen indebærer også medicinservice på en til to afdelinger, rådgivning af sygehusets personale, samt forsendelse og modtagelse af lægemidler til og fra kysten og Danmark. Du vil også få dine egne ansvarsområder, og det forventes at du er en aktiv deltager i arbejdspladsens udvikling, så vi forsat kan være et opdateret og moderne apotek.

Vi kan tilbyde en varm og social arbejdsplads med fokus på at hjælpe hinanden, da hver arbejdsdag byder på nye udfordringer. Vi giver en solid oplæring, hvor der fokuseres på faglig udvikling, da arbejdsopgaverne højst sandsynligt vil være nye. Der er faste arbejdstider mandag til fredag fra kl. 8-16 og ingen weekendvagter. Arbejdssproget er dansk.

 

Vi søger dig som er fagligt stærk og besidder god ordenssans, samt er klar på at tackle de udfordringer, som findes både i skranken og på sygehuset. Du skal have gode formidlingsevner og være skarp på den menneskelige kontakt, da vi samarbejder med mennesker i alle fag og i alle mulige relationer. Et vist kendskab til IT er godt, da det er en stor del af alle din arbejdsdag.

 

Nuuk en moderne by med et rigt byliv for hele familien og alle de faciliteter der hører med, såsom caféer, butikker, fritidsklubber, diverse sport, foreninger, skilift, svømmehal, skoler, osv. Og lige udenfor Nuuk ligger den store grønlandske natur i form at et stort fjordsystem med høje fjelde. Så hvis man søger et anderledes arbejdsliv i utrolige omgivelser, så er stillingen noget for dig.  

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

 

Rejse- og boligforhold

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

 

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

 

Løn og ansættelse

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved farmakonom Thorbjørn Friis på tlf. (+299) 34 45 98 eller på e-mail: THOF@PEQQIK.GL eller Landsapoteker Inge Mortensen på tlf. (+299) 34 48 71 eller på e-mail: IMT@PEQQIK.GL

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Erik Egede på tlf. +299 34 46 81 eller på e-mail: EREG@PEQQIK.GL

Det grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Ansøgning bilagt relevante bilag bedes fremsendt i PDF-format via linket herunder.

 

 

Ansøgningsfrist: 27. september 2018