Sygeplejersker ved Dronnings Ingrids Sundhedscenter/ Skadestuen (D.I.S.) i Nuuk

Har du brug for faglig og personlig udvikling? Så er stedet lige her!

 

Stillinger som sygeplejersker ved Dronnings Ingrids Sundhedscenter/ Skadestuen (D.I.S.) i Nuuk er ledige til besættelse pr. 1. oktober 2018 eller efter nærmere aftale.

 

Der er tale om et udfordrende og meget spændende job med gode muligheder for udvikling - både personligt og fagligt.

 

Vi søger sygeplejerske med:

  • Bred erfaring inden for sygepleje
  • Engagement og visioner om udvikling
  • Gode samarbejdsevner og fleksibilitet
  • Lyst til at være med til at uddanne sygeplejestuderende og andre faggrupper inden for sundhedsvæsenet

 

Vi tilbyder:

  • Grundig introduktion
  • Mange forskellige og spændende udfordringer
  • En enhed i udvikling
  • Engagerede kollegaer, der har lyst til at prøve nyt

 

Dronning Ingrids Sundhedscenter er en del af Sundhedsregion Sermersooq. De øvrige sundhedscentre i regionen ligger i byerne Tasiilaq, Ittoqqortoormiit og Paamiut.

Der er mulighed for at indgå i rotationsstillinger, idet personalet på D.I.S. dækker stillinger i Østgrønland og i Paamiut.

 

Dronning Ingrids Sundhedscenter i Nuuk varetager den primære sundhedstjeneste for byen, herunder også distriktets to bygder Kapisillit og Qeqertarsuatsiaat, med et samlet indbyggertal på ca. 17.000.

 

Dronning Ingrids Sundhedscenter er et moderne sundhedscenter, som rummer læge- og sygeplejekonsultationer, skadestue, livsstilsambulatorium, audiologifunktion samt sundheds- og hjemmesygepleje.

 

Du kan læse mere om ansættelse i det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl, hvor du blandt andet også kan læse om organisationen, og du kan møde nogle af dine fremtidige kolleger.

 

LØN OG ANSÆTTELSE
Stillingen aflønnes i henhold til overenskomst mellem Naalakkersuisut og Peqqissaasut Kattuffiat for sygeplejersker og radiografer i Grønland.


Til fastansatte sygeplejersker ydes et rekrutterings- og fastholdelsestillæg. Tillæggets størrelse afhænger af ancienniteten som sygeplejerske.

REJSE OG BOLIGFORHOLD

Ved fastansættelse ydes fri tiltrædelsesrejse og bohaveflytning for den ansatte og dennes ægtefælle eller dermed ligestillede samt børn under 18 år fra bopælen i norden til bopælen i Grønland, og efter tre års ansættelse fri fratrædelsesrejse og bohaveflytning retur.

Arbejdsgiver indbetaler hver måned til en feriefond, fra hvilken fastansatte efter to års ansættelse kan søge støtte til ferierejse for sig selv og familien.


Ved vikariater ydes den ansatte til - og fratrædelsesrejse.

 

Der vil til stillingen kunne anvises bolig, som der betales for efter gældende regler. Spørgsmål vedrørende boligen bedes stilet til arbejdsstedet.

 

For at arbejde i Grønland skal du have en grønlandsk autorisation.

Ansøgningsskema og vejledning hentes på: https://nun.gl/Emner/Autorisation?sc_lang=da

 

ANSØGNING

Kan søges via nedenstående gule knap. Såfremt du har problemer med at uploade dine dokumenter kan din ansøgning sendes elektronisk til e-mail: HR@PEQQIK.GL

Bilagt kopi af eksamensbevis, dokumentation for tidligere ansættelser og referencer.

 

Ansøgningsfrist: 21.oktober 2018

 

KONTAKT
Ledende regionssygeplejerske Inuuti Fleischer på tlf.: +299 34 44 20 eller på e-mail: INF@PEQQIK.GL

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Daniel Rausner på telefon: +299 34 43 81 eller på e-mail: DANR@peqqik.gl  

 

Det grønlandske Sundhedsvæsen er pr. 1. juli 2017 blevet en røgfri arbejdsplads.

 

 

 

Ansøgningsfrist: 21. oktober 2018