Region Disko - Ledende Regionslæge med base i Aasiaat.

 

Har du lyst til at blive udfordret som ledende regionslæge og på at udvikle dine lederevner i et sundhedsvæsen, der ikke er som andre?

 

For så er det dig vi leder efter til den ledige stilling som ledende regionslæge i region Disko i Grønland pr. d. 1. november 2018.

Stillingen er geografisk placeret på Regionssygehuset i gymnasiebyen Aasiaat – i den smukkeste skærgård nord for polarcirklen.

 

Som ledende regionslæge bevarer du tæt kontakt til det kliniske arbejde, mens du sammen med den ledende regionssygeplejerske danner det stærke lederteam, der står for den daglige drift og videreudvikling af Region Disko.

 

Region Disko er en af de fem sundhedsregioner i Grønland og har et befolkninggrundlag på ca. 7000.

Regionen består af Sundhedscentrene i Qeqertarsuaq og Qasigiannguit og Regionssygehuset i Aasiaat med tilhørende 8 bygder. Regionsledelsen skal kunne arbejde med kreative, utraditionelle løsninger som en inspirerende udfordring i det daglige arbejde.  

 

Den ledende regionslæge refererer til cheflægen i Grønland og indgår derudover i det samlede ledelsesforum for sundhedsvæsnet i Grønland.

Det betyder, at du har sparringspartnere såvel i de øvrige regioner som på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk.

 

Vi ønsker, som ledelsesgruppe, at være synlige og nærværende i indsatsen for at fastholde Sundhedsvæsnet i Grønland som en attraktiv arbejdsplads med rige muligheder for såvel faglig som personlig udvikling.

Der er rige muligheder for at gennemgå en personlig lederuddannelse finansieret af lægernes kursusmidler, der tillige sikrer dig midler til faglig efteruddannelse.

Stillingen som ledende regionslæge giver dig således chancen for at bygge videre på dit lederpotentiale både i teori og praksis..

 

Du er:

  • Uddannet speciallæge gerne med tværfaglig ledelseserfaring
  • Visionær og resultatorienteret, der med gennemslagskraft og professionalisme kan understøtte den igangværende drift og udvikling
  • Strategisk tænkende, dynamisk arbejdende og procesorienteret
  • Interesseret i at navigere i spændingsfeltet mellem politik og faglighed
  • Erfaring med administrativt arbejde

 

Sidst, men ikke mindst.

Søger vi en person, der gerne vil være leder, brænder for at gøre en forskel og tør blive en del af et anderledes og udfordrende Sundhedsvæsen.

 

For at arbejde i Grønland skal du have en dansk autorisation.

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

 

Rejse- og boligforhold

Ved vikariater ydes der for den ansatte fri til - og fratrædelsesrejse.

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

 

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

 

Løn og ansættelse

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved ledende overlæge, Knud Erik Kleist e-mail: kek@peqqik.gl  - tlf.: +299 34 47 62 eller ledende sygeplejerske Birgit Johansen, e-mail: bjoh@peqqik.gl  – tlf.: +299 89 42 71

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Jeanette Bjrnestad på tlf. +299 34 43 82 eller på e-mail: jelb@PEQQIK.GL

 

Det grønlandske Sundhedsvæsen er pr. 1. juli 2017 blevet en røgfri arbejdsplads. Der er indført rygeforbud for alle ansatte i arbejdstiden. Dette omfatter alle indendørs og udendørs lokaliteter.

 

 

 

 

 

 

 

Ansøgningsfrist: 14. september 2018