Upernavik - Afdelingssygeplejerske

 

Upernavik Sundhedscenter søger afdelingssygeplejerske til barselsvikariat pr. 1.juli 2018 eller efter aftale.

 

Upernavik har ca. 3.000 indbyggere fordelt i byen og dens ni bygder. Du vil komme til at opleve midnatssol fra maj til august, og vintre hvor solen ikke når over horisonten, men hvor landskabet lyses op af sne, stjerner og nordlys.

Upernavik Sundhedscenteret ligger midt i den nordlige del af Grønland, som både sommer og vinter har sin hyggelige og gode omgivelser rundt om den smukke by, hvor man kan dyrke sine interesser, om sommeren med båd, om vinteren med hundeslæde eller ski mv.

 

Er du den vi søger?

Er du i et livsforløb, der passer til en kursændring i dit arbejdsliv?

Du vil være med til at præge Sundhedscenteret, som har en vigtigt rolle i by livet.

 

  • Afdelingssygeplejersken har ansvaret for ledelse, planlægning, tilrettelæggelse af sygeplejen i Sundhedscenteret samt i alle 9 bygder.
  • Afdelingssygeplejersken skal medvirke til sikring af målrettede patientforløb og brug af telemedicinsk kommunikation til patienter i bygder.
  • Opgaverne omfatter pleje af patienterne med kirurgiske, medicinske og psykiatriske sygdomme i alle aldre.
  • Afdelingssygeplejerskens daglige dage, kan være præget at mange bolde i luften, og mangeartede ledelsesmæssige og sygeplejemæssige opgaver, der til tider kan være udfordrende

 

Den lokale ledelse, er ansvarlig for de økonomiske rammer og afdelingssygeplejersken har en vigtig rolle og tæt samarbejde med regionsledelsen.

Afdelingssygeplejersken skal medvirke til implementering af den nationale Sundhedsstrategi.

Organisatorisk hører Upernavik sundhedscenter under regionssygehuset i Ilulissat, hvor regionsledelsen også har sin fysiske placering.

Der er samarbejde med andre sundhedscentre i regionen – vi holder møde via skype og telefon.

Sundhedscenteret har 14 sengepladser, hvoraf 1 barselssenge, 1 børnestue og 1 akutstue.

Der er i alt ansat ca. 40 personale bestående af sygeplejersker, sundhedsmedhjælpere/sundhedsassistenter  og medhjælpere.

Afdelingssygeplejersken arbejder tæt sammen med de læger der er ansat samt øvrige faglærte samt ufaglærte plejepersonale.

Desuden er der tæt samarbejde med de kommunale instanser.

 

Ønskede kvalifikationer:

  • videreuddannelse / lederuddannelse
  • interesse for ledelse
  • bred klinisk erfaring, fleksibilitet og dynamik, gerne en med ”hår på brystet”

 

Søg og vær med til at sætte dit præg på et aktivt og velfungerende Sundhedscenter.

 

For at arbejde i Grønland skal du have en grønlandsk autorisation.

Ansøgningsskema og vejledning hentes på Landslægeembedets hjemmeside

 

STATSBORGERSKAB

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

 

REJSE OG BOLIGFORHOLD

Ved vikariater ydes der for den ansatte fri til - og fratrædelsesrejse.

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

 

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

 

LØN OG ANSÆTTELSE

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

KONTAKT

Information om stillingen kan indhentes ved Ledende regionssygeplejerske Arnannguaq Blytmann + 299 94 71 22 eller pr. mail Arbl@peqqik.gl

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Daniel Rausner på tlf. +299 34 43 81 eller på e-mail: danr@peqqik.gl

 

Det grønlandske Sundhedsvæsen er pr. 1. juli 2017 blevet en røgfri arbejdsplads. Der er indført rygeforbud for alle ansatte i arbejdstiden. Dette omfatter alle indendørs og udendørs lokaliteter.

 

 

 

 

 

Ansøgningsfrist: 28. maj 2018