Sygeplejerske til Nordøstgrønland

 

Nu har du mulighed for at søge et spændende job i Ittoqqortoormiit.

 

Har du lyst til at arbejde i et lille sundhedscenter, har du muligheden her. Vi søger en sygeplejerske til et vikariat af en varighed på 3-6 mdr fra d. 1/6-20 eller efter aftale. Sundhedscentrets opgaver er at varetage sundhedsfremme, forebyggelse, undersøgelse og behandling.  

 

Der er tale om et varierende og meget spændende job med gode muligheder for udvikling - både personligt og fagligt. Der er god tid til den enkelte patient.

 

Der vil være tæt kontakt med speciallæger i Dronning Ingrids Sundhedscenter i Nuuk. Udover dig, vil der typisk være ansat en anden sygeplejerske, der til dagligt har base i Dronning Ingrids Sundhedscenter og dermed har et godt kendskab til vores region. 

 

Vi søger en sygeplejersker der:

  • Har bred erfaring
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Har gode samarbejdsevner og er fleksibel
  • Kan lide nye udfordringer
  • Er kreativt tænkende

 

Vi tilbyder:

  • Introduktion i Dronning Ingrids Sundhedscenter, Nuuk 10-14 dage forud for rejsen til Ittoqqortoormiit
  • Mange forskellige og spændende udfordringer
  • Sparring med kollega i Ittoqqortoormiit Sundhedscenter/kolleger i Nuuk og speciallæger i Dronning Ingrids Sundhedscenter

 

Ittoqqortoormiit har 345 indbyggere. Sundhedscentret er en del af sundhedsregionen Sermersooq, som har Dronning Ingrids Sundhedscenter i Nuuk som den største samarbejdspartner. De øvrige sundhedscentre i regionen ligger i byerne Tasiilaq og Paamiut.

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

 

Sygeplejerske: Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation (søg via www.nun.gl)

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.Gjob.gl

 

Ansøgningsfrist: 26 februar 2020

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

Kontakt

Yderligere information om stillingen kan indhentes ved henvendelse til afdelingssygeplejerske Hanne Nyborg på tlf. +299 54 71 75eller på e-mail hny@peqqik.gl eller ved ledende regionssygeplejerske Inuuti Fleischer tlf. +299 34 44 20 samt e-mail inf@peqqik.gl  

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på email: PERSONALE@PEQQIK.GL

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Ansøgningsfrist: 26. februar 2020