Maniitsoq - Psykiatrisk sygeplejerske

 

En sjælden ledig stilling som psykiatrisk sygeplejerske er nu ledig ved Maniitsoq Sundhedscenter

 

Ved Maniitsoq Sundhedscenter får vi en stilling ledig som sygeplejerske i vores psykiatriske ambulatorie. Stillingen kan søges, som fast eller i et vikariat af minimum 6 måneder varighed med tiltrædelse 26 oktober 2020.

 

Det psykiatriske ambulatorie har tilknyttet ca. 60 borgere med et bredt spektrum af psykiatriske problemstillinger. De fleste borgere bor i eget hjem, mens andre bor i bo-enheder. Derudover er der tilknyttet en institution for udviklingshæmmede, hvortil der doseres medicin.

 

Der er et samarbejde med de fleste ansatte ved vores sundhedscenter. Derudover samarbejdes der med følgende: pårørende/familier, bo-enheder og værested, kriminalforsorg, politi, sagsbehandlere, støttepersoner i hjemmene og personale i bo-enheder og institution samt psykiatrisk afdeling i Nuuk.

 

Arbejdet er i dagvagter i perioden fra mandag til fredag fra kl 08.00 – 16.00.

 

Det er naturligvis en fordel, hvis du er grønlandssproget, men ellers stilles der tolk til rådighed ved behov.

 

Vi tilbyder

 • En fagligt spændende arbejdsplads med rige muligheder for tværfagligt samarbejde og kollegial refleksion - i samtidighed med et selvstændigt arbejdsområde.
 • Gode, engagerede og kompetente kollegaer i et to-kulturelt arbejdsmiljø.
 • Personalepleje på flere niveauer – herunder bl.a. årlig ski- og hytteudflugt i fantastiske naturomgivelser og mulighed for forskellige former for fysisk aktivitet sammen med kollegaer.
 • En røgfri arbejdsplads.
 • En arbejdsplads med fokus på grøn og bæredygtig omstilling.
 • Enestående arktisk natur. Alle vikarboliger har fjeld- og havudsigt – til pukkelhvaler i sommerhalvåret og nordlyset i vinterhalvåret.

 

Vi ønsker

 • At du er en moden, selvstændig og stabil sygeplejerske, der er i god balance med dig selv.
 • At du har erfaring med psykiatrisk sygepleje.
 • At du har psykiatrisk eller terapeutisk efteruddannelse – dette er dog ikke en forudsætning for at søge stillingen.
 • At du besidder gode samarbejdsevner og er loyal overfor dit arbejde - dine kollegaer og ledelse.
 • At du har lyst til nye eventyr i Arktis.

 

Maniitsoq Sundhedscenter er en del af Sundhedsregion Qeqqa og har omkring 60 ansatte.  

 

Sundhedscenterets består en primær sektion, hvor af psykiatrien er en del sammen med somatisk hjemmepleje, sundhedspleje, familieterapi, svangerskabs ambulatorie, fysioterapi samt livsstils ambulatorie. Derudover har vi en sektion, der varetager almen lægepraksis, sygeplejekonsultation, skadestue/modtagelse, laboratorie, røntgen, telemedicin og venerea- og præventionsklinik. Derudover er der en sengeafdeling med plads til 18 indlagte patienter, hvor psykiatriske patienter indimellem også indlægges. Endelig holdes sundhedscenteret sammen af en række service og administrative områder.

 

Vi vægter den forebyggende og sundhedsfremmende tankegang højt og lægger vægt på, at plejen af og omgangen med vores patienter indeholder værdier såsom respekt, nærvær, anerkendelse og tillid. De samme værdier præger vores omgang med hinanden på sundhedscenteret. Vi arbejder under mottoet ”Når en er ramt er alle ramt”, hvilket betyder, at vi har fokus på den hele familie og dermed et godt samarbejde med sundhedsplejen.

 

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed
Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner og 4 områder på Dronning Ingrids Hospital, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

 

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

 

Statsborgerskab
Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

 

Sygeplejerske: Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation (søg via www.nun.gl)

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.Gjob.gl

 

Startdato: 26 oktober 2020

 

Ansøgningsfrist: 1 september 2020

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

Kontakt:

Information om stillingen kan indhentes ved Sundhedscenterleder Dorte Vangsø Simonsen på tlf. (+299) 81 32 11 eller på e-mail: DOSI@PEQQIK.GL

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

 

Se Det Grønlandske Sundhedsvæsens organisationsplan her:

Organisationsplan

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

 

Ansøgningsfrist: 1. september 2020