Sygeplejerske til afdeling K1 – ortopædkirurgi med subspeciale i ØNH og sår behandling

 

Kan du lide at have mange bolde i luften, sætter du fagligheden højt, værdsætter du et godt arbejdsmiljø – så er K1 afdelingen for dig.

 

Det er en fordel, hvis du kender til ortopædkirurgi eller øre, næse hals specialet – men det er ikke et krav. Vi sørger for god introduktion og deler gerne vores viden med dig.

 

Pr 1 oktober eller snarest derefter, søger vi sygeplejerske til fast stilling eller vikariater af minimum 3 måneders varighed eller længere. Stillingen kan tilpasses dine behov. I Grønland er normal fuldtidsstilling 40 timer – men vi kan aftale deltid til 36 eller 32 t/uge. Stillingen vil være med skiftende vagter, og weekend arbejde. Vi forsøger at planlægge dine vagter på baggrund af dine præferencer (dagvagt, aftenvagt og nattevagt). Det vil også være muligt at imødekomme fast vagt evt. i kombination med 2-3 dv/mdr.

 

Arbejdsplads

Vi har 18 sengepladser og er normeret til ca. 20 fuldtidsstillinger. Vi er en gruppe som består af ca. 60% sygeplejersker og 40 % assistenter. Afdelingen har endvidere egen piccoline og tolk ansat.

En stor del af os er fastansat på afdelingen. Vi er et multikulturelt afsnit. En stor del af vores medarbejdere er grønlændere fra nord, syd, øst og vest Grønland, men herforuden er der også danske medarbejdere. Blandt andre nationaliteter kan vi nævne, Filippinere og Sverige. De mange nationaliteter er vores styrke, vi udviser respekt for hinanden og værdsætter denne rummelighed i arbejdsmiljøet. I afdelingen er humøret højt – og det er en væsentlig årsag til at vi går glade på arbejde hver dag. Kom og gør os selskab – så du bliver en del af vores styrke!

 

Jobbeskrivelsen

December-2019 begyndte vi at arbejde med tildelt patientpleje. Det betyder, at du tildeles et antal patienter, som du styre plejen og behandling for. Du bliver ikke alene, vi er et team og vi hjælper hinanden med de udfordrende plejeopgaver og de praktiske gøremål. På den måde lykkes vi med at udvikle vores personale og sætte patient plejen i fokus.

Herforuden arbejder vi med accelererede alloplastik forløb og specialisering indenfor sårpleje.

Der udføres en bred vifte af operationer indenfor øre-næse-hals specialet.

Der er mulighed for, at blive tilbudt, at ledsage patient til andre byer i Grønland. Transporten foregår med transportfly, ambulance fly eller helikopter. Du vil blive instrueret i hvordan du skal agere som ambulance Sygeplejerske.

 

Faglige & personlige kompetencer

  • Vi ser gerne, at du har klinisk erfaring og er fortrolig med et eller flere af vores specialer.
  • Vi vil gerne lære nye ting og sætter pris på at være i dialog om sparring eller viden.
  • Vi sørger for god introduktion, så har du ikke kendskab til specialet, hjælper vi dig i gang.
  • Da patientsikkerheden og det faglige arbejdsmiljø er afgørende for os, så vi forventer, at du er kvalitetsbevidst og engageret i sygeplejefaget.
  • Det er en klar fordel, at du har en rolig arbejdstilgang og kan bevare overblikket, da vi har et stort patient-flow.
  • Det er en klar fordel, hvis du har gode IT-kompetencer, da vi bl.a. registrer vores patienter i COSMIC. Systemet er intuitivt og nemt at gå til.

 

Grønlands landshospital i en storby med enestående natur

Dronning Ingrids Hospital er Grønlands moderne landshospital med et højt fagligt niveau, hvor der arbejdes efter internationale standarder. I kraft af vores landsdelsfunktion så modtager vi patienter fra hele Grønland og samarbejder med Det Grønlandske Patienthjem i København, hvorfra patienterne sendes til behandling på de stor københavnske sygehuse.

Nuuk er en storby – som går i et med Grønlands fantastiske natur. Her er mange spisemuligheder, Cafeer og kulturelle oplevelser. Er du til fritidslivet, så er du hurtigt ude i fjeldet eller inde i fjorden. Om vinteren er nordlys en del af din hverdag, ligesom du også kan stå på både langrend og alpin ski. Om sommeren er dagene lange og fritiden kan bruges på at vandre, se rensdyr, eller du kan sejle ind i fjorden og fiske, se sæler og hvaler. Læs mere om Nuuk og Grønland på https://visitgreenland.com/da/artikler/byens-lys-i-nuuk/

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

 

Sygeplejerske: Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation (søg via www.nun.gl)

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.Gjob.gl

 

Startdato: 1. oktober eller efter aftale snarest derefter

 

Ansøgningsfrist: 21. august 2020

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved oversygeplejerske Tina P Munk på tlf. (+299) 34 48 93 eller på e-mail: TPMU@PEQQIK.GL

Afdelingssygeplejerske Girard Paul Dupitas på tlf (+299)344867 eller på e-mail girb@peqqik.gl

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personale afdeling, e-mail: personale@peqqik.gl  

Det grønlandske Sundhedsvæsen er pr. 1. juli 2017 blevet en røgfri arbejdsplads. Der er indført rygeforbud for alle ansatte i arbejdstiden. Dette omfatter alle indendørs og udendørs lokaliteter.

 

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 21. august 2020