To regionslæger til Qaqortoq, fast stilling eller vikariat

 

Brænder du for et nærværende patientforløb, hvor du gør en kæmpe forskel for den enkelte?

 

Regionssygehuset i Qaqortoq har plads til 18 patienter. Vi er modtagerafdeling for indlæggelser fra byens borgere, mens intensive patienter overflyttes så snart det er muligt til landshospitalet i Nuuk. Vi har bl.a. nybagte mødre, psykiatriske, kirurgiske, medicinske og akutte patienter.

 

Funktionerne udføres i et tæt samarbejde imellem læger (vi er 4-5 læger i Qaqortoq), sygeplejersker, jordemødre, fysioterapeuter og det lokale personale, og arbejdet kræver i mange tilfælde tolkebistand.

 

Lyder dette som stedet for dig? Vi søger to læger med tiltrædelse henholdsvis 1. november 2020 & 7. januar 2020 til en fast stilling eller eventuelt et vikariat.

 

 

Vi tilbyder:

  • Et arbejde, hvor det nærværende patientforløb vægtes højt, og hvor den enkelte patient kan mærke, at vi er til stede.
  • Tæt samarbejde og sparring med kollegaer i hele Grønland samt alsidige arbejdsopgaver, der betyder, at du får en hverdag med gode udviklingsmuligheder.
  • En hverdag tæt på naturen, hvor du både kan sejle ind i fjorden eller vandre på fjeldene og nyde den imponerende udsigt fra toppen af byen.

 

Vi søger dig, der:

  • Vi ser gerne at du har speciale i almen medicin
  • Du er engageret i dit speciale og praktisk orienteret  
  • Din arbejdstilgang er fleksibel og du samarbejder godt på tværs af faggrupper

 

Om os:

  • Du bliver del af et velfungere sygehus bestående af engagerede og dygtige kollegaer.
  • Vi samarbejder tæt på tværs af faggrupper, da det er afgørende for det gode patientforløb og vores succes, f.eks. kræver noget arbejde tolkebistand hvorfor det lokale personale fungerer som tolk.

 

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed
Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner og 4 områder på Dronning Ingrids Hospital, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

 

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

 

Statsborgerskab
Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

 

Læge/Tandlæge: Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig dansk autorisation.

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.Gjob.gl

 

Startdato: Første stilling 1. november 2020 & anden stilling 7. januar 2021

 

Ansøgningsfrist: Første stilling 30. august 2020 & anden stilling 31. oktober 2020

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

Kontakt:

Information om stillingen kan indhentes ved Ledende Regionslæge Efa Efraim Olsen på tlf. (+299) 64 71 56 eller på e-mail: efao@PEQQIK.GL

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

 

Se Det Grønlandske Sundhedsvæsens organisationsplan her:

Organisationsplan

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

 

Vi modtager udelukkende ansøgninger elektronisk via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

 

Ansøgningsfrist: 31. oktober 2020