Servicemedarbejder til Patienthotellet Dronning Ingrids Hospital

 

Er du parat til at blive vores smilende og imødekommende servicemedarbejder, når du ordner patienternes senge på Patienthotellets værelser. Samt andre opgaver. Så er det måske dig, der er vores nye servicedame og vi ser med glæde frem til, at modtage din ansøgning.

 

Vi tilbyder:

  • En fast stilling på 30 timer med fast mødetid på hverdage kl. 10.00, med fleksible arbejdstimer alt afhængigt af, hvor mange afrejsende patienter vi har.    
  • Gode kollegaer med sundhedsfaglige uddannelser sygeplejersker og sundhedsassistenter
  • Et godt arbejdsmiljø hvor der er plads til forskelligheder og fokus på at hjælpe hinanden.
  • God introduktion.

 

Vi søger dig, der:

  • Af natur er smilende, venlig og serviceminded. Samt imødekommende og hjælpsom overfor vores patienter, kollegaer og ledelse.  
  • Har viden om de hygiejniske principper.
  • Er mødestabil og loyal. Samt fleksibel med hensyn til arbejdstider. Der kan desuden forekomme behov på nogle lørdage, som du med kort varsel forventes, at kunne varetage
  • Aktivt bidrager til et godt arbejdsmiljø i samspil med kollegaer og ledelse. Dette med udgangspunkt i vores overordnede værdigrundlag: Omsorg, tillid, respekt og faglighed.

 

Om os:

  • Vi har 66 sengepladser til kirurgiske og medicinske patienter. Herudover har vi 15 værelser til gravide fra kysten på patienthotel centrum, som serviceres af privat firma.
  • Vi modtager selvhjulpne patienter fra hele Grønland, der indlægges til ambulante undersøgelser, fødsel og/eller dagkirurgiske indgreb. Vi modtager også patienter fra alle afdelinger på DIH. 

 

 

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed
Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner og 4 områder på Dronning Ingrids Hospital, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

 

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på
www.peqqik.gl

 

Statsborgerskab
Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

 

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.Gjob.gl

 

Startdato: Snarest efter aftale.

 

Ansøgningsfrist: 17. juli 2020

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

Kontakt:

Information om stillingen kan indhentes ved Afdelingssygeplejerske Karina Laibjørn på tlf. (+299) 34 48 91 eller på e-mail: KLAI@PEQQIK.GL

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

 

Se Det Grønlandske Sundhedsvæsens organisationsplan her:

Organisationsplan

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

 

Ansøgningsfrist: 17. juli 2020