Fagligt spændende og udfordrende job som sygeplejerske på Aasiaat sygehus

 

Søger du gode grin, faglige udfordringer og tid til dine patienter – så kom til Aasiaat. Vi søger 2 faste sygeplejerskekollegaer fra 1.september 2020 eller efter aftale.

.

Vi vil få dig til at grine, få dig personligt udfordret og give dig de bedste muligheder for at udvikle din sygepleje. Vi har brug for robuste, engagerede og fleksible sygeplejersker, som vil indgå i arbejdet i både sengeafdeling og ambulatorie. Sygeplejerskerne kan også oplæres i forskellige funktioner i f.eks. skadestue, OP og opvågning, apotek og bygdesygeplejekonsultation m.m.

På Aasiaat sygehus bliver du styrket som generalist-sygeplejerske og har samtidig mulighed for at fordybe dig i et eller flere områder af sygeplejen, hvis det har din særlige interesse. Vi har en god normering, hvilket sikrer at vi har tid til patientforløbene. Du kan altså gøre en stor og positiv forskel for den enkelte patient.

 

Du bliver en del af et lille regionssygehus og kan forvente en hverdag med ansvar og uforudsigelighed, da vi modtager alle typer af patienter fra både Aasiaat by og resten af region Disko. Stillingerne er planlagt med 40 timer om ugen i blandede vagter – DV, AV og NV – samt hver 2.wekend.

 

Din kommende ledelse vil være synlig, og vil også kunne bruges som sparringspartner. Vi er fælles om et godt arbejdsmiljø og har fokus på at forbedre det via en aktiv arbejdsmiljøgruppe.

Vores personaleforening er med til at gøre vores sociale fællesskab sjovt og hyggeligt.

 

 

Vi tilbyder:

 • Engagerede kolleger, der tilsammen har en bred faglig erfaring
 • En dagligdag hvor vi til stræber et respektfuldt og anerkendende samarbejde
 • Introduktion og grundig oplæring.
 • Hvor kreativitet også er en måde at løse en opgave på.
 • En arbejdsplads hvor det kliniske arbejde og den faglig udvikling er i fokus

 

Vi søger dig, der:

 • kan arbejde selvstændigt og samtidig har gode samarbejdsevner
 • har fokus på det gode patientforløb, samt patientsikkerhed
 • kan lide at arbejde tværfagligt
 • har alsidige sygeplejefaglige kompetencer

Om os:

 • Aasiaat ligger i Region Disko i Nordvestgrønland.
 • I regionen ligger også 3 byer og 8 bygder. Sundhedsvæsnet består af sygehuset i Aasiaat, sundhedscentrene i Qasigiannguit og Qeqertarsuaq, sygeplejestationen i Kangaatsiaq og bygdesundhedsklinikker i bygderne.
 • I Aasiaat by bor der ca. 3.000 indbyggere, og i hele regionen bor der ca. 6.800 indbyggere.
 • Det vil være muligt, at afløse på sundhedscentrene eller sygeplejestationen i kortere perioder.

 

 

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed
Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner og 4 områder på Dronning Ingrids Hospital, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

 

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

 

Statsborgerskab
Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

 

Sygeplejerske: Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation (søg via www.nun.gl)

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.Gjob.gl

 

Startdato: 1.september 2020

 

Ansøgningsfrist: 15.juli 2020

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

Kontakt:

Information om stillingen kan indhentes ved ledende regionssygeplejerske Suzanne Rasch på tlf. (+299)894271 eller på e-mail: SZRA@PEQQIK.GL

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

 

Se Det Grønlandske Sundhedsvæsens organisationsplan her:

Organisationsplan

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

 

Ansøgningsfrist: 15. juli 2020