Ledige Stillinger

JobtitelAnsøgningsfristArbejdssted
Vil du opleve havøernes rige og storslåede natur samtidig med, at du gør brug af dine lægekompetencer? Vi søger en vikarierende regionslæge til Hvaøernes rige i Paamiut.
Region Sermersooq
Vil du opleve en anden kultur og gøre en forskel for den enkelte patient i et lokalt samfund? Så kan du blive vores lægevikar til Østgrønland! Læs mere her
Region Sermersooq
Vi søger en erfaren pædiater, der skal hjælpe med at løfte børneområdet på Dronning Ingrids Hospital.
15-08-2018
DIH-Medicinsk
Vi søger en erfaren og kompetent overlæge i anæstesiologi/intensiv terapi som vil være med til at løfte akut-området i Det grønlandske Sundhedsvæsen.
01-08-2018
DIH-Akut område
Kunne du tænke dig at udfordre dig selv med en lederstilling i Grønland? Lige nu søger AKUT-området en ledende overlæge.
01-08-2018
DIH-Akut område
Søger du nye udfordringer og oplevelser? Vi søger en regionslæge til Qasigiannguit Sundhedscenter beliggende i smukke Region Disko
20-07-2018
Region Disko
Smukke Narsaq i Sydgrønland søger snarest muligt en vikar for regionslægen. Vi er klar til at tage godt imod dig.
24-07-2018
Region Kujataa
Sundhedsfremme, forebyggelse, planlagt arbejde i kombination med akut arbejde - dette tilbyder vi dig, hvis du søger stilling som regionslæge i Aasiaat.
26-07-2018
Region Disko
Brænder du for at gøre en forskel for den enkelte patient? Og vil du være med til at sundhedsfremme, forebygge og behandle i en region hvor patienter er spredt på store afstande i både byer og bygder? Så kan du være vores kommende regionslæge til Sydgrønland!
01-08-2018
Region Kujataa