Ledige Stillinger

JobtitelAnsøgningsfristArbejdssted
Vil du opleve havøernes rige og storslåede natur samtidig med, at du gør brug af dine lægekompetencer? Vi søger en vikarierende regionslæge til Hvaøernes rige i Paamiut.
Region Sermersooq
Vil du opleve en anden kultur og gøre en forskel for den enkelte patient i et lokalt samfund? Så kan du blive vores lægevikar til Østgrønland! Læs mere her
Region Sermersooq
Medicinsk Område på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk, søger en koordinerende afdelingssygeplejerske til Medicinsk ambulatorie/dagafsnit samt patientkoordinering med tiltrædelse den 1. juli 2018 eller efter aftale.
28-05-2018
DIH-Medicinsk, Region Sermersooq
Sjældent udbudt stilling i Østgrønland! Nu har du chancen for dit livs udfordring. I Tasiilaq søger vi en bioanalytiker. Vi vil tage godt imod dig.
04-06-2018
Region Sermersooq
Et kulturelt nyt kapitel i dit liv? Et sceneskifte? Nysgerrig på at arbejde i et andet land? Du har muligheden, for lige nu søger Tasiilaq en farmakonom. Det kunne være dig!
04-06-2018
Region Sermersooq
Er du empatisk og respektfuld i patientkontakten samt serviceminded i dine handlinger? Så kan du blive vores kommende sundhedsassistent!
04-06-2018
DIH-Kirurgisk, Region Sermersooq
Er du interesseret i aktivt at deltage i de udviklings- og omstillingsprocesser, der er i gang i psykiatrien?
Vil du noget med din sygepleje og har du lyst til i samarbejde med afdelingssygeplejersken være kulturbærer og udvikler af afdelings sygepleje?
18-06-2018
DIH-Psykiatrisk, Region Sermersooq
Brænder du for tandsundhed og prioriterer forebyggende arbejde højt? I Grønlandstandplejen tilstræber vi et tæt samarbejde med forældre og børn for at sikre god tandsundhed.
03-06-2018
Region Sermersooq, Tandplejen
Har du et åbent sind? Og er du klar til en faglig udfordring i nye omgivelser? Så er det måske dig der skal til Upernavik og få nye livsoplevelser!
13-06-2018
Region Sermersooq, Tandplejen
Er du engageret i dit fag og brænder du for god sygepleje? Hos os vil du bl.a. beskæftige dig med barselspatienter, svangerskabskomplikationer, gynækologiske patienter og præmature børn.
25-06-2018
DIH-Kirurgisk, Region Sermersooq