Ledige Stillinger

JobtitelAnsøgningsfristArbejdssted
Vi har brug for din hjælp!

I Sundhedsvæsenet forventer vi at få ekstra brug for sundhedsfaglige i forbindelse med den særlige COVID-19 situation, - hvis virussen for alvor får fat i Grønland.

01-07-2020
Landsapoteket, Region Avannaa, Det grønlandske Patienthjem i København, Patienthotellet i Nuuk, DIH-Akut område, DIH-Kirurgisk område, DIH-Medicinsk område, DIH-Psykiatrisk område, Region Disko, Region Kujataa, Region Qeqqa, Region Sermersooq, Landstandplejen
Vi har brug for din hjælp!

I Sundhedsvæsenet forventer vi at få ekstra brug for medarbejdere til driften i forbindelse med den særlige COVID-19 situation, - hvis virussen for alvor får fat i Grønland.
01-07-2020
Landsapoteket, Region Avannaa, Det grønlandske Patienthjem i København, Patienthotellet i Nuuk, DIH-Akut område, DIH-Kirurgisk område, DIH-Medicinsk område, DIH-Psykiatrisk område, Region Disko, Driftsområdet, Region Kujataa, Region Qeqqa, Region Sermersooq, Styrelsen for Sundhed, Landstandplejen
En af vores kollegaer søger nye udfordringer og derfor har vi en fast stilling som onkologisk sygeplejerske ved Dronning Ingrids Hospital ledig til besættelse 1. juni 2020 eller efter aftale.
29-05-2020
DIH-Medicinsk område
Vi søger en sundhedsassistent der har mod på en længere ansættelse i det grønlandske sundhedsvæsen. Vi foretrækker fastansættelser, men vi er også imødekomne for vikariater af seks måneders varighed. Vi kan tilbyde ansættelse fra 1. juli 2020 eller efter aftale.
28-05-2020
DIH-Medicinsk område
Da vores afdelingssygeplejerske desværre har opsagt sin stilling, søger vi en ny leder til at efterfølge hende fra 1 august 2020 eller efter aftale.

21-06-2020
DIH-Medicinsk område