Læs vores folder om Praktiske oplysninger før du flytter til Grønland

 

Cookies


Gjob indsamler på forskellig vis oplysninger om brugere i forbindelse med brug af siden.

Der sker således en automatisk registrering af hvilke computere, der besøger siden, særligt ved hjælp af cookies. Som er en tekstfil, der ligger på serveren og bruges til at blandt andet at kunne se trafik på siden og hvor "kunderne" på siden kommer fra osv. Det anvendes til at give os en bedre fornemmelse af hvad der kommunikationsmæssigt fungere bedst. 

Data fra siden anvendes kun til anonyme statistikker, og informationerne bliver vurderet som ét samlet materialegrundlag. Ingen individuelle brugere af databasen vil kunne blive identificeret ud fra denne information.

Som bruger af siden kan du tilmelde dig jobagenten, hvor det i forbindelse med oprettelsen er nødvendigt at afgive personlige oplysninger, blandt andet navn og mailadresse. Gjob indsamler alene de personoplysninger, der er nødvendige for at kunne levere den pågældende service eller tilbud til en bruger. Ved tilmelding til en service eller et tilbud accepterer du som bruger, at Gjob anvender de afgivne personoplysninger til det aktuelle formål.


Behandling af personoplysninger


Gjob lægger stor vægt på at værne om privatlivets fred. Dine personlige oplysninger videregives ikke til tredieperson eller virksomhed, med mindre der foreligger en skriftlig accept. 

De oplysninger som du giver os i din ansøgninger forbliver fuldt fortrolige under hele forløbet og behandles under hele behandlingen med stor fortrolighed. 

Du giver ved din afgivelse af oplysningerne samtykke til, at dine personoplysninger videregives til personaleafdelingen og den afdeling du har ansøgt. 

Herudover forbeholder Gjob sig ret til at videregive dine informationer, såfremt dette er foreskrevet i lovgivningen og er nødvendigt for politiets opklaring af kriminelle forhold, eller der opstår begrundet mistanke om ulovlige forhold.

Du har ret til skriftligt at anmode om at få aktindsigt i dine personoplysninger, vi har på dig. For så vidt angår jobagenten kan du til hver en tid gå ind og redigere eller helt slette din profil. 

Gjob opbevarer dine personoplysninger, i det omfang det er nødvendigt for fuldførelse af ansøgningsprocessen.